Υπάρχουν δύο προσφορές. Η πρώτη σας επιτρέπει να έχετε δωρεάν 5 μήνες στην Apple Music μέσω του Shazam. Αυτό ισχύει για χρήστες που δεν έχουν επωφεληθεί ποτέ από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών της Apple Music. Η δεύτερη προσφορά παρέχει πρόσβαση σε 2 δωρεάν μήνες. Αυτό προσφέρεται σε άτομα που έχουν ήδη επωφεληθεί από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο της υπηρεσίας ροής.

Για να λάβετε δωρεάν 2 ή 5 μήνες στην Apple Music, κατεβάστε την εφαρμογή Shazam (που ανήκει στην Apple) από το App Store . Πατήστε στην περιοχή "Η μουσική μου" στο κάτω μέρος και μετά αγγίξτε το γρανάζι επάνω αριστερά. Ένα banner εμφανίζεται στην κορυφή και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για μερικούς μήνες. Αγγίξτε το κουμπί "Δοκιμάστε" και επικυρώστε.

Η Apple ανακοινώνει ότι η προσφορά προώθησης είναι διαθέσιμη έως τις 17 Ιανουαρίου 2021. Είναι προσβάσιμη σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την Apple Music για λίγο, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Ως υπενθύμιση, η συνδρομή Apple Music κοστίζει 9,99 € / μήνα. Είναι 14,99 € / μήνα για μια οικογένεια έως 6 ατόμων. Οι μαθητές πληρώνουν 4,99 € / μήνα.