Το HomePod mini φαίνεται να έχει μικρή επιτυχία σχετικά με τον χρόνο παράδοσης να μειώνεται στα μέσα Δεκεμβρίου.
Η Apple
ανακοινώνει ότι το διαστημικό γκρι μοντέλο θα κυκλοφορήσει μεταξύ 15 και 22 Δεκεμβρίου. Θα είναι μεταξύ 8 και 15 Δεκεμβρίου για το λευκό μοντέλο.  

Η Apple άνοιξε τις προπαραγγελίες για το HomePod mini την περασμένη Παρασκευή στις 2 μ.μ. ET. Το νεο μικρο συνδεδεμένο ηχείο διατίθεται στην τιμή των 99 ευρώ. Είναι σημαντικά φθηνότερο από το HomePod που ειναι στα 329 ευρώ. Αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε για αυτήν την τιμή, η ποιότητα ήχου δεν είναι η ίδια. Θα πρέπει να περιμένουμε τις δοκιμές για να δούμε αν η διαφορά είναι σημαντική ή όχι.

Οι αγοραστές για πρώτη φορά θα έχουν το HomePod mini στις 16 Νοεμβρίου την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα, η Apple ανακοίνωσε μια πρώτη αλλαγή στην ημερομηνία παράδοσης. Ήταν μεταξύ 18 και 23 Νοεμβρίου για το λευκό μοντέλο. Για το διαστημικό γκρι μοντέλο, η Apple ανέφερε τη θέση μεταξύ 23 και 30 Νοεμβρίου. Έτσι, υπήρξε ακόμα μια εξέλιξη σε λίγες μέρες.

Η κατάσταση είναι καλύτερη με τους μεταπωλητές. Η Fnac διασφαλίζει ότι θα παραδώσει το HomePod mini στις 16 Νοεμβρίου για παραγγελία που έγινε σήμερα.