Η Oppo παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό κινητό τηλέφωνο που ήρθε από το μέλλον

0


Πιστεύετε ότι τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα ειναι φανταστικά;
Στο «Inno Day», η Oppo παρουσίασε το πρωτότυπο κυλιόμενο τηλέφωνο που μοιάζει πραγματικά με smartphone από το μέλλον. Ενώ έχουμε δει smartphone με αναδιπλούμενες οθόνες, το Oppo X 2021 διαθέτει οθόνη με δυνατότητα αναδίπλωσης. Η εταιρεία λέει ότι το προϊόν είναι αποτέλεσμα
χρόνων των  Ε & Α σε ευέλικτες οθόνες.  

Το Oppo X 2021 διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε σχήμα τύπου tablet 7,4 ιντσών. Όπως παρουσιάστηκε από το Oppo, ένα απλό κτύπημα στην άκρη του Oppo X θα οδηγήσει στην επέκταση και την εμφάνιση της οθόνης που μεγαλώνει. Η Oppo δημιούργησε το δικό της power train, μιαδομική πλάκα, και πλαστικοποίηση οθόνης για το Oppo X 2021. Το power train αποτελείται από δύο κινητήρες που παράγουν μια σταθερή δύναμη έτσι ώστε η οθόνη να ξεδιπλώνεται ομοιόμορφα. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν πόσο θα επεκταθεί η οθόνη ανάλογα με το περιεχόμενο που βλέπει κάποιος.

Σε αντίθεση με τα αναδιπλούμενα smartphone, το Oppo X 2021 δεν έχει τσακίσεις στην οθόνη του. Για να το επιτύχει αυτό, η Oppo έχει σχεδιάσει ένα ρουλεμάν με ένα ρυθμιστικό και ένα τόξο 6,8 mm που επιτρέπει στην οθόνη να γυρίσει πίσω χωρίς πτυχώσεις σαν να ειναι ένα χαρτί. Για την προστασία της εύθραυστης οθόνης, η Oppo έχει χρησιμοποιήσει χάλυβα υψηλής αντοχής για τους σκοπούς ελασματοποίησης.

Παρά το όνομα του 2021, δεν είναι σαφές εάν η Oppo θα κυκλοφορήσει πραγματικά αυτό το κινητό τηλέφωνο ακόμα και σε περιορισμένες ποσότητες στο κοινό το επόμενο έτος. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει πολλά πρωτοποριακά προϊόντα στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι σαφώς σε ένα δικό της πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο.

Ενώ η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ένα αναδιπλούμενο iPhone, το Oppo έχει ήδη προχωρήσει και πειραματίζεται σε ένα smartphone με οθόνη και δυνατότητα περιστροφής. Δείτε στο video που ακολουθεί την εκπληκτική τεχνολογία σε δράση.

Τι πιστεύετε για αυτό το κινητό τηλέφωνο της Oppo; 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !