Η Apple μας διαβεβαιώνει ότι η αθλητική υπηρεσία Fitness + θα ταιριάζει σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των αρχάριων.
Ο Jay Blahnik, επικεφαλής της τεχνολογίας της φυσικής κατάστασης στην Apple, εξήγησε στην
Fast Company .  

Κάθε βίντεο της Apple Fitness + θα εμφανίζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικούς αθλητές στην οθόνη. Τουλάχιστον ένας από αυτούς θα κάνει μια «τροποποιημένη» έκδοση της εκπαίδευσης, απλούστερη ή λιγότερο απλή. Για παράδειγμα, κατά την προπόνηση με ποδήλατο, ένας προπονητής μπορεί να ποδηλατήσει πιο αργά. Ή κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος γιόγκα, ένας από τους προπονητές μπορεί να κάνει απλούστερες ασκήσεις.

Ο Jay Blahnik αναγνωρίζει ότι η σωματική δραστηριότητα μπορεί να είναι δύσκολη για μερικούς ανθρώπους. "Εάν είστε αρχάριος, είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρετε τι να κάνετε, δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε", λέει ο διευθυντής της Apple. "Ή ίσως να μην είσαι σε καλή κατάσταση και το να πας στο γυμναστήριο ή να παρακολουθήσεις μαθήματα είναι στην πραγματικότητα πάρα πολύ για εσένα. " Γι 'αυτό το λόγο το Apple Fitness + θα προσαρμοστεί στους αρχάριους, ώστε να μην χάσει τους ανθρώπους στην πορεία των ασκήσεων.

Το Apple Fitness + για αρχάριους (και άλλους!) Θα είναι διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου . Η υπηρεσία θα είναι προσβάσιμη σε Αυστραλία, Καναδά, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για τη Ελλάδα. Η τιμή του θα είναι 9,99 $ / μήνα.