Οι φήμες για ένα νέο Apple TV κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Τον Φεβρουάριο, η έκδοση beta του iOS 13.4 ανέφερε την ύπαρξη μιας νέας θήκης. Εκείνη την εποχή, φημολογήθηκε ότι το νέο Apple TV θα είχε το τσιπ A12 και 64/128 GB αποθηκευτικού χώρου. Αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι θα έχει ένα πιο ισχυρό chip το 2021. Η λογική θα ήταν ότι είναι το A14, ή το ίδιο που υπάρχει στο iPhone 12.

Οι αλλαγές για το Apple TV 2021 δεν είναι λεπτομερείς αυτήν τη στιγμή. Θα υπάρχει φυσικά περισσότερη δύναμη, αλλά ποια θα είναι η προστιθέμενη αξία; Το Apple TV 4K μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο 4K για παράδειγμα, εξ ου και το όνομά του. Μερικοί πιστεύουν ότι η Apple θα προσφέρει περισσότερη δύναμη για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Ένα νέο τηλεχειριστήριο θα μπορούσε επίσης να είναι μια από τις καινοτομίες.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε περισσότερες διαρροές / πληροφορίες  gia to Apple TV μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Υπενθύμιση, το τρέχον μοντέλο γεννήθηκε το 2017. Ενσωματώνει το τσιπ A10X Fusion. Είναι το ίδιο που εξοπλίζει το iPad Pro του 2017.