Η εφαρμογή Apple TV θα επιτρέπει φυσικά την πρόσβαση στο Apple TV +. Θα είναι δυνατή η παρακολούθηση ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ που διατίθενται στην υπηρεσία ροής της Apple. Οι υπάρχοντες συνδρομητές θα πρέπει να εισάγουν μόνο τον λογαριασμό τους. Άλλοι θα μπορούν να εγγραφούν απευθείας από την εφαρμογή Apple TV στο Chromecast με το Google TV. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν ταινίες και σειρές που αγοράστηκαν από το iTunes Store. Θα βρείτε επίσης κανάλια για το Apple TV. Αυτή η ιδέα υπάρχει κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες προς το παρόν.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ της Apple και της Google μέσα σε λίγες εβδομάδες. Μετά την Apple Music στα ηχεία με τον Βοηθό της Google , πριν από την εφαρμογή Apple TV στο Chromecast με το Google TV.

Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη σε πολλά μέσα. Υπάρχει σε κονσόλες, πολλές έξυπνες τηλεοράσεις και κουτιά πολυμέσων, εκτός από τις συσκευές της Apple. Μια έκδοση για το Android TV είναι ήδη πραγματικότητα στις πρόσφατες τηλεοράσεις της Sony. Όσοι έχουν άλλη επωνυμία θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2021 για να το κάνουν με τη σειρά τους.