Η κυβέρνηση του Λος Άντζελες επιτρέπει στους κατοίκους να προσθέσουν αποδείξεις εμβολιασμού COVID στο πορτοφόλι της Apple

0


Η κυβέρνηση του Λος Άντζελες και η υγειονομική αρχή Healthvana συνεργάστηκαν για την ψηφιοποίηση του εμβολιασμού για τον COVID-19. 

Η κομητεία του Λος Άντζελες και η Healthvana συνεργάστηκαν για να προσθέσουν την απόδειξη εμβολιασμού COVID-19 στην εφαρμογή του Apple Wallet. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας χρησιμοποιούν αυτήν την περίοδο την εφαρμογή Healthvana στο LA για να παραδώσουν τα αποτελέσματα των δοκιμών COVID-19 στους ασθενείς.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάθε άτομο πρέπει να κάνει δύο εμβολιασμούς για να βεβαιωθεί ότι ένα άτομο είναι πλήρως εμβολιασμένο. Η Healthvana παρακολουθεί επί του παρόντος αυτούς που είχαν το πρώτο τεστ και αναμένεται να κάνουν το δεύτερο. Οι χρήστες θα λάβουν μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Πορτοφόλι της Apple όταν και όταν είναι έτοιμοι να εμβολιαστούν. Αφού το άτομο εμβολιαστεί με το δεύτερο εμβόλιο, η εφαρμογή Apple Wallet θα ενημερωθεί για να δείξει ότι το άτομο έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Το Bloomberg ανέφερε ότι αυτό το εικονικό εισιτήριο θα δώσει στους κατόχους έναν τρόπο να για επαληθεύσουν ότι έχουν εμβολιαστεί. Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία επαλήθευσης ενός ατόμου για τους αξιωματούχους στα αεροδρόμια ή τις εκδηλώσεις και θα εξοικονομήσει χρόνο για να ελέγξει κάθε άτομο χειροκίνητα στο μέλλον.

Η κυβέρνηση του Λ.Α. σχεδιάζει να στέλνει τα δεδομένα στην Healthvana κάθε βράδυ. Η Healthvana λέει ότι τα δεδομένα αποθηκεύονται σε έναν ασφαλή διακομιστή στο AWS. Αν και ο νομός ετοιμάζει επίσης μια χάρτινη κάρτα σε περίπτωση παραβίασης των δεδομένων, ή αν ο διακομιστής αποτυγχάνει να λειτουργήσει.

Η Apple, νωρίτερα φέτος, απέκλεισε τις σχετικές με το COVID-19 εφαρμογές από το App Store που δεν προέρχονταν από αναγνωρισμένες οντότητες. Αργότερα, η Apple και η Google συνεργάστηκαν για να φέρουν την τεχνολογία εντοπισμού επαφών του COVID-19.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !