Η Google προσφέρει επιστροφή χρημάτων στους χρήστες του iPhone χάρη στο σφάλμα της εφαρμογής «Φωτογραφίες»

0

Η Google θα μπορούσε να σας επιστρέψει λίγα χρήματα εάν είστε ένας από αυτούς που έχουν αγοράσει το πρόγραμμα αποθήκευσης cloud του Google One από τις συσκευές Apple iPad ή το iPhone σας.
Η εταιρεία δήλωσε ότι ένα σφάλμα της εφαρμογής "Φωτογραφίες" στο Google Photo εμφάνιζε εσφαλμένη μέτρηση των βίντεο και μεταφορτώσεων εικόνων στο όριο αποθήκευσης cloud για τους χρήστες.  

Σύμφωνα με αναφορές που εκδίδονται από το 9to5, αρκετοί χρήστες ενδέχεται να χρειαστεί να λάβουν ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα αποθήκευσης Google One χάρη σε αυτήν την εσφαλμένη καταμέτρηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας, έχουν διορθώσει αυτό το σφάλμα της εφαρμογής «Φωτογραφίες» και παρέχουν αποπληρωμή σε όσους πιστώθηκαν με χρήση περισσότερου χώρου αποθήκευσης στο cloud από ό, τι στην πράξη και αγόρασαν ένα πιο δαπανηρό πρόγραμμα αποθήκευσης.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι αυτό το σφάλμα εφαρμογής «Φωτογραφίες» επηρεάζει μόνο αρκετούς χρήστες.

Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει καμία επίδραση στην ασφάλεια του περιεχομένου. Το περιεχόμενο παραμένει ασφαλές και το σφάλμα δεν επηρεάζει το περιεχόμενο και τις μεταφορτώσεις στο cloud. Το μόνο πράγμα που επηρεάστηκε λόγω αυτού του σφάλματος ήταν το όριο του συνδρομητή.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !