Το Instagram και το WhatsApp και ο Messeger απενεργοποιούν τις λειτουργίες στην Ευρώπη

0


Το Facebook ανακοινώνει την απενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών στην Ευρώπη σε Instagram και WhatsApp και messeger.
Αυτή η απόφαση ακολουθεί τις ευρωπαϊκές οδηγίες.  Έτσι, οι έρευνες δεν είναι πλέον διαθέσιμες στην Ευρώπη σε Instagram και WhatsApp. Το ίδιο ισχύει για ορισμένα αυτοκόλλητα στο Instagram και εξατομικευμένες απαντήσεις στο Messenger. Η αποστολή συγκεκριμένων αρχείων δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο Messenger. Το ίδιο ισχύει και για ψευδώνυμα που έχουν εξαφανιστεί ή για τη δυνατότητα κοινής χρήσης εφέ επαυξημένης πραγματικότητας μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων στο Instagram.

Το Facebook απενεργοποίησε προσωρινά ορισμένες λειτουργίες στο Instagram και στο WhatsApp, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους νέους κανόνες για τη χρήση δεδομένων στην Ευρώπη. Το μέτρο αυτό αποτελεί μέρος της εφαρμογής σε εθνικό επίπεδο της οδηγίας του 2002 για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (οδηγία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες). Αυτή η οδηγία επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες για τη χρήση δεδομένων για υπηρεσίες επικοινωνίας που λειτουργούν σε χώρες που αποτελούν μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Facebook σχεδιάζει να αποκαταστήσει τις διάφορες λειτουργίες που αναφέρονται παραπάνω στο Instagram και το WhatsApp στην Ευρώπη. Το κοινωνικό δίκτυο δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία, αλλά υπόσχεται ότι θα είναι για "πολύ σύντομα" .


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !