Η Apple προσφέρει την τελευταία δοκιμαστική έκδοση  (RC) του iOS 14.3 στο iPhone και το iPadOS 14.3 στο iPad απόψε.
Ο αριθμός για αυτήν την έκδοση είναι 18C65. Η δοκιμαστική έκδοση  είναι η τελική έκδοση πριν από την τελική έκδοση για το κοινό.  

Αυτή  η τελευταία δοκιμαστική έκδοση iOS 14.3 έρχεται μετά από τρεις εκδόσεις beta. Η τρίτη beta κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου . Η Apple δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση, αλλά πιθανότατα θα είναι στις 14 Δεκεμβρίου. Γιατί ? Επειδή το Apple Fitness + θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημερομηνία . Και η νέα αθλητική υπηρεσία της Apple απαιτεί iOS 14.3.

Εάν το iPhone ή το iPad σας έχει διαμορφωθεί για λήψη beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση του iOS 14.3. Εάν όλα πάνε καλά, η ίδια έκδοση θα είναι διαθέσιμη στο κοινό εντός των επόμενων ημερών. Εάν όχι, η Apple θα διορθώσει τα σφάλματα της τελευταίας στιγμής και θα κυκλοφορήσει μια αναθεωρημένη έκδοση.

Εκτός από την τελευταία δοκιμαστική έκδοση  του iOS 14.3, η Apple προσφέρει την έκδοση watchOS 7.2 (build 18S563) και  την έκδοση tvOS 14.3 (build 18K561). Είναι διαθέσιμα για λήψη τώρα. Οι σταθερές εκδόσεις θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμες στις 14 Δεκεμβρίου. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε επιβεβαίωση από την Apple σχετικά με αυτό το θέμα.