Το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μας δείχνει μελλοντικά MacBooks που θα μπορούσαν να έρθουν με πληκτρολόγιο οθόνης αφής

0


Μια νέα κατάθεση ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει ότι η Apple θα μπορούσε να δοκιμάσει ένα πληκτρολόγιο με μικρά προσαρμοστικά πλήκτρα οθόνης στα μελλοντικά MacBooks. 

Η κατάθεση εγκρίθηκε από το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών νωρίτερα σήμερα. Σύμφωνα με την κατάθεση , τα πλήκτρα αλλάζουν δυναμικά σύμφωνα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ή τη γλώσσα που έχει επιλέξει ο χρήστης. 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εξηγεί ότι κάθε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο θα μπορούσε να έχει «συνδεδεμένη μια μικρή οθόνη » συνδεδεμένη στο κύκλωμα του πληκτρολογίου που θα εμφανίζει ετικέτες ή χαρακτήρες. Η Apple θα επιλέξει μια οθόνη OLED για τα πλήκτρα, ενώ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει το ανώτερο υλικό (κεραμικό, γυαλί ή ζαφείρι).

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει επίσης ότι τα πλήκτρα θα είναι «αναδιαμορφώσιμα». Εκτός από την εμφάνιση διαφορετικών πλήκτρων γλώσσας, το πληκτρολόγιο θα μπορεί επίσης να μετατρέψει ένα τυπικό πληκτρολόγιο σε πληκτρολόγιο παιχνιδιών. Στο πληκτρολόγιο παιχνιδιών, το πληκτρολόγιο θα εμφανίζει μόνο ορισμένα πλήκτρα που θα χρησιμοποιηθούν στα παιχνίδια ή θα εμφανίζει προσαρμοσμένους χαρακτήρες.

Προτείνει επίσης ότι το μελλοντικό πληκτρολόγιο για Macbook θα παρέχει «οπτική ανατροφοδότηση» στον χρήστη, υποδεικνύοντας την τρέχουσα κατάσταση των πλήκτρων. Θα μπορούσε να μετατρέψει τα πλήκτρα σε γκρι εάν ένα κλειδί είναι ενεργό, όπως όταν είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα κεφαλαίων ή όταν ενεργοποιείται μια ικανότητα στο παιχνίδι. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι η Apple δοκιμάζει το πληκτρολόγιο για υπολογιστές Mac και Macbook.

Αν και αυτό ακούγεται αρκετά συναρπαστικό, είναι πολύ σπάνιο να το δούμε σύντομα  σε ένα πραγματικό προϊόν.


 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !