Το Apple TV + αγωνίζεται να κερδίσει κάθε βήμα παραπάνω, σε σημείο να έχει μερίδιο αγοράς μόλις 3% στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η υπηρεσία ροής είδε το φως της ημέρας
πριν από ένα χρόνο μέχρι τώρα .  

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το JustWatch, το Netflix είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα με μερίδιο αγοράς 31%. Το Amazon Prime Video ακολουθεί πίσω με 22%. Το Χούλου τερματίζει το βάθρο με 14%. Η Disney + είναι ακριβώς πίσω με 13%. Το HBO Max το ακολουθεί με 9%, ενώ το Peacock ακολουθεί στο 6%. Τέλος έρχεται το Apple TV + με 3%. Το υπόλοιπο 2% είναι διάφορες υπηρεσίες που είναι ακόμη λιγότερο δημοφιλείς.

Το μερίδιο αγοράς 3% για το Apple TV + μπορεί να θεωρηθεί ανησυχητικό. Η υπηρεσία ροής αγωνίζεται σαφώς για να προσελκύσει ανθρώπους, με την Apple να προσφέρει για ένα χρόνο συνδρομή σε άτομα που αγοράζουν ένα νέο προϊόν. Η Apple αποφάσισε πρόσφατα να παρατείνει το δωρεάν έτος έως τον Ιούλιο (αντί του Φεβρουαρίου). Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.



Το 3% της Apple TV + είναι ακόμη πιο ανησυχητικό, δεδομένου ότι το Disney +, HBO Max και Peacock δημιουργήθηκαν μετά την υπηρεσία ροής της Apple. Και όμως, γίνονται πολύ πιο δημοφιλείς. Είναι σίγουρο ότι η Apple θα ενισχύσει το παιχνίδι της, ειδικά σε επίπεδο καταλόγου. Οι προσθήκες είναι ελαφριές, με εβδομάδες όπου δεν υπάρχει τίποτα νέο. Το κοινό προτιμά τον ανταγωνισμό με τις τακτικές προσθήκες. Επίσης, η Apple δεν προσφέρει μια εφαρμογή για Android που είναι πολύ χρήσιμο για τον ανταγωνισμό. Ο κατασκευαστής θα μπορούσε να προσεγγίσει εκατομμύρια επιπλέον πελάτες με μια τέτοια εφαρμογή.