Σε αυτή λέει το κανάλι του, CBS, ότι έχει πραγματοποιηθεί μια συνέντευξη με τον Tim Cook για να μιλήσουμε για διάφορα θέματα. Πήρε την ευκαιρία να ρωτήσει στο αφεντικό της Apple και σχετικά με την εισβολή στο Capitol Hill στην Ουάσιγκτον που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Ο Tim Cook δεν πίστευε ότι θα μιλούσε στο CBS [για το Καπιτώλιο]. Ήταν μια συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί επειδή έχουν μια μεγάλη ανακοίνωση που πρόκειται να κάνουν αύριο », δήλωσε ο Gayle King. «Αυτό δεν είναι ένα νέο προϊόν! Νομίζω ότι είναι κάτι πιο σημαντικό και καλύτερο από αυτό », πρόσθεσε ο παρουσιαστής. Η πλήρης συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη αύριο, μετά την ανακοίνωση.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια θα είναι η «μεγάλη ανακοίνωση» της Apple για αύριο. Αυτό θα σχετίζεται με το αναδυόμενο παράθυρο στο iOS 14 που ζητά από τους χρήστες να αποδεχτούν ή να απορρίψουν την παρακολούθηση τους? . Ή είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό; Σημειώνουμε σε κάθε περίπτωση ότι η Apple επιλέγει την εβδομάδα του CES 2021 για να κάνει την ανακοίνωσή της.

Όσον αφορά το Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον, ο Τιμ Κουκ πιστεύει ότι είναι σημαντικό να "λογοδοτούν οι άνθρωποι" . Προσθέτει: «Δεν είναι κάτι που πρέπει να παραμεριστεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη και να καταλάβουμε και μετά πρέπει να προχωρήσουμε ».

Στη συνέχεια αναλύει την κατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ. Πρέπει ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών να θεωρηθεί υπεύθυνος για το τι συνέβη; «Δεν νομίζω ότι κάποιος είναι υπεράνω του νόμου. Αυτό είναι υπέροχο για τη χώρα μας, είναι ότι είμαστε μια χώρα δικαίου », λέει ο Tim Cook. «Πιστεύω ότι όλοι όσοι έλαβαν μέρος πρέπει να λογοδοτούν. Νομίζω ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουμε ».