Το FreePIP σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε απεριόριστα τη λειτουργία Picture-in-Picture στο iOS

0


Το FreePIP είναι μια καλή βελτίωση για τη λειτουργία της  εικόνας-σε-εικόνα στο iOS.
Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το tweak στο iPhone ή στο iPad σας.

Το FreePIP  σάς επιτρέπει να απελευθερώσετε και να κλιμακώσετε απεριόριστα την προβολή εικόνων σε εικόνα στο iOS. Αναπτύσσεται από τον βετεράνο προγραμματιστή Soh Satoh.    

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το tweak δεν προσθέτει λειτουργικότητα εικόνας σε εικόνα στη συσκευή σας Apple αλλά αντ 'αυτού, είναι μια βελτίωση για την προβολή PiP με δυνατότητα αποθήκευσης ή tweak.     

Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα tweak παράλληλα με το FreePIP:

  • Αναγέννηση YouTube (για το YouTube)
  • Titan
  • ForceInPicture
  • Cercube
  • YouPIP (για YouTube)

Το YouPIP, το YouTube Reborn και το Cercube θα λειτουργούν μόνο για την εφαρμογή toy YouTube sto iOS. Το Titan και το ForceInPicture, από την άλλη πλευρά, λειτουργούν σε όλο το σύστημα.      

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εικόνας-σε-εικόνα του Titan, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το YouTube v15.33.4 ή νεότερη έκδοση. Οι παραπάνω εκδόσεις v15.33.4 τείνουν να σπάνε τη λειτουργικότητα του Titan's PiP.

Η εγκατάσταση τροποποιήσεων τρίτων για την ενεργοποίηση της λειτουργίας εικόνας-σε-εικόνα απαιτείται μόνο στο iOS 13.

Το iOS 14 διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία εικόνας σε εικόνα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το FreePIP αμέσως χωρίς να εγκαταστήσετε ένα ειδικό tweak για το PiP.    

Εάν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία PiP συχνά σε εφαρμογές όπως το YouTube, αυτό το tweak αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Συνιστάται.      

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, αυτό το τσίμπημα έχει δοκιμαστεί σε ένα iPhone X με υλικολογισμικό iOS 13.7 και σε έναν προσομοιωτή για iOS 14.

Το FreePIP είναι διαθέσιμο για λήψη στο αποθετήριο του Packix δωρεάν. Είναι συμβατό με το iOS 13 και 14.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !