Οι πωλήσεις του iPhone 12 mini ήταν απογοητευτικές στις ΗΠΑ

0


Με βάση την έρευνα που διεξήγαγε η Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), η σειρά iPhone 12 τα πήγε πολύ καλά για την Apple.
Σημειώνει ότι η σειρά iPhone 12 αντιστοιχεί στο 76% των συνολικών πωλήσεων iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την κυκλοφορία του.

Ωστόσο, το iPhone 12 mini δεν τα πήγε τόσο καλά όσο αναμενόταν, με τις πωλήσεις να κατανέμονται ομοιόμορφα μεταξύ των iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max και iPhone 12. Σε σύγκριση, το iPhone 12 mini τα πήγε άσχημα και αντιπροσώπευε μόνο το 6% των πωλήσεων.

Πωλήσεις CIRP iPhone 12

Ο συνιδρυτής του CIRP Mike Levin πιστεύει ότι το υψηλότερο σημείο τιμής του iPhone 12 mini περιόρισε την ελκυστικότητά του. Η κυκλοφορία του iPhone SE και η μείωση των τιμών σε παλαιότερα δημοφιλή μοντέλα iPhone όπως το iPhone XR και το iPhone 11 έπαιξαν βασικό ρόλο εδώ.

«Το νέο iPhone mini πιθανότατα απογοήτευσε την Apple με μόνο το 6% των πωλήσεων της περιόδου», δήλωσε ο Mike Levin, συνεργάτης και συνιδρυτής του CIRP. «Έχει τις περισσότερες από τις ίδιες δυνατότητες με τα άλλα μοντέλα iPhone 12, σε μικρότερο συντελεστή φόρμας για 699 $ δολαρια. Το μερίδιό του ήταν ακριβώς πάνω από το iPhone XR, που κυκλοφόρησε το 2018 και τώρα διατίθεται στα 499 $, το  iPhone 11, που τώρα πωλείται στα 599 $ και το iPhone SE 2ης γενιάς, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020 στα 399 $ Φαίνεται ότι είναι υψηλότερο σημείο των τιμών σε σύγκριση με αυτά τα τρία μοντέλα που περιόριζαν το iPhone 12 mini.

Το εύρημα του CIRP βασίζεται σε μια έρευνα 243 πελατών της Apple στις ΗΠΑ που αγόρασαν ένα iPhone τις τέσσερις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iPhone 12 mini και του iPhone 12 Pro Max.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !