Το iPhone 12 θα εμφανίζει μια προειδοποίηση εάν χρησιμοποιείται μη γνήσιο εξάρτημα της κάμερας

0


Μετά την
κυκλοφορία του iOS 14.4 , η Apple εξέδωσε επίσης ένα νέο έγγραφο υποστήριξης που υπογραμμίζει τη σημασία της χρήσης των γνήσιων στοιχείων της κάμερας κατά την επισκευή του iPhone. Η εταιρεία λέει ότι είναι σημαντικό να επισκευαστεί η φωτογραφική μηχανή του iPhone από πιστοποιημένους τεχνικούς που χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά της κάμερας της Apple.

Η χρήση ενός μη γνήσιου ανταλλακτικού της κάμερας μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ζητήματα, όπως κακή απόδοση αυτόματης εστίασης, λειτουργία πορτρέτου που δεν λειτουργεί και άλλα. Θα μπορούσαν επίσης να οδηγήσουν σε κακή ποιότητα εικόνας και να θέσουν σε κίνδυνο τη συνολική ασφάλεια της συσκευής. Σημειώνει επίσης ότι οι κάτοχοι των iPhone 12 και iPhone 12 Pro μπορούν να δουν ένα "Σημαντικό μήνυμα κάμερας" εάν δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του αισθητήρα κάμερας στη συσκευή τους. Αυτή η νέα προειδοποίηση αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το iFixit στα μέσα Ιανουαρίου μετά την κυκλοφορία του iOS 14.4 beta 2.

Η κάμερα του iPhone έχει σχεδιαστεί μαζί με το λογισμικό του iOS για βέλτιστη απόδοση και ποιότητα. Μια μη γνήσια κάμερα ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα συμβατότητας ή απόδοσης. Για παράδειγμα, ένα ζήτημα ενδέχεται να προκύψει μετά από μια ενημέρωση του λογισμικού iOS που περιέχει ενημερώσεις κάμερας ή νέες δυνατότητες κάμερας.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Apple σημειώνει ότι αυτό το μήνυμα δεν επηρεάζει την ικανότητα κάποιου να χρησιμοποιεί το iPhone ή την κάμερα του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple θα εμφανίζει ένα τέτοιο μήνυμα για τη χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών σε iPhone. Η εταιρεία είχε προηγουμένως απενεργοποιήσει το Touch ID σε iPhone στα οποία η οθόνη άλλαξε με μη εξουσιοδοτημένη. Στη σειρά των iPhone 11, εμφανίζει ένα παρόμοιο προειδοποιητικό μήνυμα εάν χρησιμοποιείται μη γνήσια οθόνη , η ακόμη και όταν χρησιμοποιείται οθόνη από άλλο iPhone.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !