Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Buds Pr τα νέα ασύρματα ακουστικά της

0

 


Η Samsung σηκώνει το πέπλο από το Galaxy Buds Pro, τα νέα ασύρματα ακουστικά που έρχονται για να ανταγωνιστούν με τα AirPods Pro της Apple.  

 Η Samsung διασφαλίζει ότι η ποιότητα του ήχου είναι εκπληκτική χάρη στην τεχνογνωσία του AKG. Ο κατασκευαστής μιλά για έναν ήχο "ισχυρό, πλούσιο και χωρίς παραμόρφωση". Αυτό είναι ιδιαίτερα δυνατό χάρη σε ένα ηχείο 11 mm για το μπάσο και ένα ηχείο 6,5 mm για τα πρίμα.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο για το Galaxy Buds Pro είναι η υποστήριξη για ενεργή μείωση θορύβου (ANC). Αυτό φιλτράρει έως και το 99% των παρεμβολών και του θορύβου περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας ή να  αποκοπείτεαπό τον εξω κόσμο. Επιπλέον, το ANC και Ambient Sound συνεργάζονται. Αυτό επιτρέπει στα ακουστικά να προσαρμόζονται στο περιβάλλον και τις συνθήκες στις οποίες χρησιμοποιούνται. Έτσι, η ενεργή μείωση θορύβου τίθεται αυτόματα σε κατάσταση αναμονής όταν ο ιδιοκτήτης του Galaxy Buds Pro συνομιλεί με ένα άτομο δίπλα του. Η λειτουργία επανενεργοποιείται αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η συζήτηση.

Η Samsung ισχυρίζεται επίσης ότι τα ασύρματα ακουστικά της είναι πολύ καλά για τηλεφωνικές κλήσεις. Ξέρουν πώς να διαχωρίσουν τη φωνή από τους παρασιτικούς θορύβους για να εξασφαλίσουν καθαρό ήχο χάρη σε τρία μικρόφωνα και μια μονάδα φωνητικής καταγραφής (VPU). Επιπλέον, τα ακουστικά διαθέτουν τη λειτουργία αυτόματου διακόπτη που τους επιτρέπει να συνδέονται ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές.


Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Galaxy Buds Pro το οποίο είναι εμπνευσμένο  από το AirPods Pro είναι το 360 Audio. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dolby Head Tracking για να θέσει τον χρήστη στο κέντρο της σκηνής. Από την άλλη πλευρά, τα ακουστικά διαθέτουν πιστοποίηση IPX7 (ανθεκτικά στη βροχή και τον ιδρώτα).

Ποια είναι η αυτονομία τους; Η Samsung μιλά για 8 ώρες ακρόασης με μια φόρτιση. Η θήκη αποθήκευσης επιτρέπει 20 ώρες επιπλέον φορτίσεις. Με ενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου, ο χρήστης θα απολαύσει 5 ώρες αναπαραγωγής και 13 ακόμη ώρες από τη θήκη. Και χάρη στη γρήγορη φόρτιση, αρκούν 5 λεπτά για να ανακτήσετε 1 ώρα μπαταρίας.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Buds Pro

Το Galaxy Buds Pro θα προσφέρεται σε μαύρο, ασήμι και μοβ. Τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις 29 Ιανουαρίου στην τιμή των 229,90 ευρώ.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !