Η Apple ξεκινά να εμφανίζει τις βαθμολογίες επισκευής των iPhone και των Mac στη Γαλλία

0


Για να συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς σύμφωνα με τους νόμους για το δικαίωμα επισκευής, η Apple άρχισε να εμφανίζει τις βαθμολογίες επισκευαστικότητας των προϊόντων της στη Γαλλία στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Οι βαθμολογίες παρατίθενται για όλα τα προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων iPhone και Mac. Οι βαθμολογίες δίνονται με μέγιστο το 10 και σκοπεύουν να ενημερώσουν τους χρήστες «εάν το προϊόν τους είναι επισκευάσιμο, δύσκολο να επισκευαστεί ή να μην επισκευαστεί». Η σειρά iPhone 12 έχει βαθμολογία επισκευής 6, ενώ η σειρά iPhone 11 έχει βαθμολογία 4,6. Το νέο M1 MacBook Pro έχει βαθμολογία επισκευής 5,6, ενώ το MacBook Air έχει βαθμολογία επισκευής 6,5. Το MacBook Pro 16 ιντσών έχει καταχωριστεί με βαθμολογία επισκευής 6,3.  

Οι βαθμολογίες επισκευής όλων των συσκευών αναφέρονται στη σελίδα προϊόντων τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στη Γαλλία. Η Apple έχει επίσης μια νέα σελίδα υποστήριξης που περιγράφει λεπτομερώς τη βαθμολογία επιδιόρθωσης κάθε συσκευής και πώς καθορίζει τη βαθμολογία τους, η οποία βασίζεται στις οδηγίες που εκδίδονται από το Υπουργείο Οικολογικής Μετάβασης. Οι βαθμολογίες επιδιόρθωσης αναφέρονται μόνο στις σελίδες του καταστήματος των νέων iPhone και Mac και λείπουν από τις ανακαινισμένες σελίδες των καταστημάτων.

Η Apple έχει πάρει τον δικό της χρόνο για να προσθέσει τα αποτελέσματα επισκευής των συσκευών της στον ιστότοπό της. Άλλοι OEM όπως τα Android έδωσαν γρήγορα αυτές τις λεπτομέρειες στον ιστότοπό τους αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου στη Γαλλία. Η ΕΕ έχει θεσπίσει παρόμοιο νόμο για το δικαίωμα επισκευής που θα μπορούσε να αναγκάσει την Apple να δείξει τη βαθμολογία επισκευής των προϊόντων της σε ολόκληρη την ΕΕ.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !