Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιες είναι οι αλλαγές με το δεύτερο beta του iOS 14.5. Το πρώτο ήταν σε κάθε περίπτωση καλά φορτωμένο. Υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων νέων με την ιδιωτικότητα. Το αναδυόμενο παράθυρο για να επιτρέπεται ή να απορρίπτεται η παρακολούθηση από εφαρμογές για παράδειγμα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ξεκλειδώματος του iPhone σας εάν φοράτε μάσκα και Apple Watch, 5G στο iPhone 12 σε διπλή SIM, υποστήριξη για ελεγκτές PS5 / Xbox Series X, βελτίωση για την εφαρμογή Υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τα betas, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί η δεύτερη έκδοση beta του iOS 14.5. Μπορείτε να αγγίξετε το κουμπί για να ξεκινήσετε τη λήψη και την ενημέρωση. Ως υπενθύμιση, η Apple είπε ότι η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες στις αρχές της άνοιξης .

Η Apple προσφέρει επίσης το δεύτερο beta (build 18T5159f) του watchOS 7.4 και το δεύτερο beta (build 18L5163d του tvOS 14.5).