Μέχρι τώρα, το macOS Big Sur προσπάθησε να εγκατασταθεί σε Mac, χωρίς να ελέγξει εάν ο αποθηκευτικός χώρος είναι επαρκής. Αυτό προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στους χρήστες που δεν είχαν διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το macOS Big Sur συνέχισε να προσπαθεί να εγκατασταθεί και δεν μπορούσε, αφού το σφάλμα ήταν το ίδιο κάθε φορά. Οι χρήστες έτσι αποκλείστηκαν και ενδέχεται να χάσουν τα δεδομένα τους.

Η αναθεώρηση του MacOS Big Sur 11.2.1 (build 20D75) επιδιορθώνει τη λήψη και ο απαραίτητος έλεγχος χώρου αποθήκευσης είναι πλέον σε εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα θα ελέγξει ότι ο Mac του χρήστη έχει αρκετό χώρο για να εγκαταστήσει την ενημέρωση. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, τότε το πρόγραμμα εγκατάστασης θα εμφανίσει ένα μήνυμα σφάλματος που υποδεικνύει τον απαιτούμενο χώρο.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το MacOS Big Sur στο Mac σας. Από την άλλη πλευρά, εάν συναντήσατε το σφάλμα που αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε τώρα να ενημερώσετε (εάν έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης, φυσικά).