Το MagicBand για
τα Disney Parks θα κάνει το ντεμπούτο του σε iPhone και Apple Watch. Θα είναι δυνατή η χρήση του τηλεφώνου σας ή του ρολογιού της Apple αντί του βραχιολιού για διάφορες δραστηριότητες στο Mickey και τους φίλους του. 

Disney MagicBand από iPhone ή Apple Watch

Η Disney λέει ότι οι χρήστες με iPhone ή Apple Watch θα μπορούν να προσθέσουν ένα εικονικό MagicBand στην εφαρμογή του Wallet. Στη συνέχεια, θα πρέπει απλώς να φέρουν τη συσκευή τους κοντά στους τερματικούς σταθμούς για να μπουν στο πάρκο, να ξεκλειδώσουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, να αγοράσουν φαγητό, εμπορεύματα και άλλα.

Η Disney ορίζει ότι το φυσικό βραχιόλι δεν εξαφανίζεται. Επιπλέον, νέα μοντέλα με νέα χρώματα θα προσφέρονται στους πελάτες. Η υποστήριξη με iPhone και Apple Watch είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τα άτομα που θέλουν να έχουν τα πάντα σε ένα μέρος. Επίσης, θα είναι πολύ δυνατό να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Apple και να μεταβείτε στο MagicBand (ή το αντίστροφο) οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για όσους το επιθυμούν.

Το iPhone και το Apple Watch θα είναι οι συσκευές προτεραιότητας για το εικονικό MagicBand. Η διαθεσιμότητα αυτής της δυνατότητας θα γίνει αργότερα το 2021 (δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμα). Η Disney προσθέτει ότι η υποστήριξη των τερματικών στο Android θα γίνει λίγο αργότερα, πάλι χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία.