Το Playour Tweak προσθέτει φόντο και περίγραμμα στο Widget του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής

0


Το Playour tweak επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του widget της μουσικής στην οθόνη κλειδώματος του iPhone τους.
Με αυτό το hack στο jailbreak μπορείτε να προσθέσετε ένα ωραίο φόντο στο widget μουσικής και να κάνετε άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές, οι οποίες αλλάζουν εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση της οθόνης κλειδώματος. 

Χρησιμοποιώντας το Playour tweak, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν το φόντο του widget της μουσικής. Μπορείτε είτε να ορίσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα από τη βιβλιοθήκη εικόνων σας ως φόντο της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής ή να κάνετε το εξώφυλλο του άλμπουμ των χρωμάτων που παίζονται αυτήν τη στιγμή ως φόντο. Εκτός από την προσθήκη φόντου στο widget μουσικής, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις διαφάνειας για τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, καθώς και τα χρώματα σε αμυδρό ή αναστροφής.

Το Playour tweak επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσθέτουν περιθώρια στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, δίνοντάς του μια ξεχωριστή εμφάνιση και αίσθηση. Το tweak όχι μόνο σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα περίγραμμα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, αλλά επίσης σας επιτρέπει να αλλάξετε το πάχος του περιγράμματος και να αλλάξετε την προσαρμοσμένη διαφάνεια για αυτά. 

Το Playour είναι ένα επί πληρωμή tweak και κοστίζει στα 1,99 $. Είναι διαθέσιμο στο ρεπο του Packix και είναι συμβατό με iOS 12 ή μεταγενέστερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του iOS 14.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !