Η έκδοση GPS του Apple Watch Series 3 έχει μόνο 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό δεν αρκεί πλέον για την εγκατάσταση των νέων ενημερώσεων στο watchOS. Πράγματι, υπάρχει η έκδοση που έχει ήδη εγκατασταθεί και οι εφαρμογές που καταλαμβάνουν χώρο. Η λήψη της ενημέρωσης και η εγκατάστασή της προκαλεί σφάλμα, εξ ου και το νέο μήνυμα της Apple.

"Για να εγκαταστήσετε στα ρολόγια σας την ενημέρωση, επαναφέρετε το Apple Watch και επαναλάβετε την εγκατάσταση του Apple Watch στο iPhone σας" , λέει ένα μήνυμα από το IOS 14.6.

Δεδομένης της ηλικίας του Apple Watch Series 3 (Σεπτέμβριος 2017), του περιορισμένου χώρου αποθήκευσης και του επιπλέον βήματος εγκατάστασης μιας ενημέρωσης, η Apple είναι πιθανό να εξετάσει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει γρήγορα το ρολόι της. Η διαθεσιμότητα του watchOS 8 (το οποίο θα ανακοινώσει η Apple στις 7 Ιουνίου στο WWDC ) για αυτό το μοντέλο θα ήταν εκπληκτική. Εν τω μεταξύ, η Apple εξακολουθεί να εμπορεύεται αυτό το μοντέλο στην τιμή των 219 ευρώ. Ωστόσο, δεν φαίνεται καλή στιγμή να αγοράσετε αυτό το Apple Watch.