Η προηγούμενη ενημέρωση θα μπορούσε να προκαλέσει σφάλματα κατά την αναπαραγωγή της μουσικής. Ακολουθεί μια μαρτυρία από έναν χρήστη:

Η εφαρμογή της μουσικής σταμάτησε να λειτουργεί στο CarPlay. Όταν κάνω κλικ σε αυτή, ανοίγει και μετά κλείνει αμέσως και επιστρέφω στην αρχική οθόνη. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Διαβεβαίωσα ότι όλα ήταν ενημερωμένα στο iPhone μου, επανεκκίνηση του τηλεφώνου και ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του στερεοφωνικού αυτοκινήτου. Τίποτα δεν λειτουργεί.

Ένα άλλο σφάλμα αφορούσε τη Siri με την αδυναμία να ζητήσει από τον βοηθό της Apple να διαβάσει ένα πρόσφατα ληφθέν μήνυμα. Ή, η Siri θα άρχιζε να διαβάζει και μετά θα σταματούσε πριν τελειώσει. Άλλα άτομα είχαν προβλήματα με τη διακοπή του ήχου κατά τη χρήση εφαρμογών πλοήγησης.

Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, το iOS 14.6 επιδιορθώνει μερικά προβλήματα με το CarPlay, συμπεριλαμβανομένου του ήχου που έχει διακοπεί με τις εφαρμογές πλοήγησης. Φαίνεται ότι το πρόβλημα με τη διακοπή της εφαρμογής Μουσική έχει επίσης επιλυθεί. Όμως όλα δεν είναι τέλεια και οι χρήστες με την τελευταία ενημέρωση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, με συγκεκριμένα σφάλματα.

Συνιστάται να εγκαταστήσετε το iOS 14.6 εάν χρησιμοποιείτε το CarPlay, δεδομένων των (μερικών) διορθώσεων. Σε κάθε περίπτωση, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Apple δεν είπε τίποτα για αυτό στις σημειώσεις της έκδοσης.