Στην ανακοίνωσή του , το Spotify γνωστοποιεί ότι η λήψη της μουσικής και η ακρόαση εκτός σύνδεσης μέσω του Apple Watch απαιτεί συνδρομή Premium. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη από μόνο του, είναι η ίδια ιστορία με άλλες συσκευές. Στη Ελλάδα, η τιμή είναι στα 9,99 € / μήνα για έναν χρήστη, 15,99 € / μήνα για μια οικογένεια (έως έξι άτομα), 4,99 € / μήνα για τους μαθητές και 12,99 € / μήνα για ζευγάρια.

Η διαδικασία είναι απλή. Το Spotify λέει ότι οι χρήστες πρέπει να βρουν πρώτα τη μουσική ή τα podcast που θέλουν να κατεβάσουν στο Apple Watch. Μόλις ολοκληρωθεί, αγγίξτε τις τρεις τελείες και επιλέξτε "Λήψη στο Apple Watch". Η πρόοδος λήψης εμφανίζεται στην ενότητα "Λήψεις". Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, θα δείτε ένα πράσινο βέλος δίπλα στο όνομα των τραγουδιών.

Είναι καλό να σημειωθεί ότι το βήμα για να βρείτε τη μουσική και να ξεκινήσετε τη λήψη γίνεται από το iPhone. Στη συνέχεια, το τηλέφωνο θα στείλει το αίτημα στην εφαρμογή στο Apple Watch. Πριν από λίγες ημέρες, η Deezer ξεκίνησε την ακρόαση εκτός σύνδεσης , αλλά τώρα μπορούν να τα διαχειριστούν τα πάντα  από το ρολόι .