Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά των Tweaks σας (iPhone & iPad)

0

Η μετακίνηση της συσκευής σας στο iOS από ένα jailbreak σε ένα άλλο είναι μια κουραστική διαδικασία. Το πιο απαιτητικό μέρος αυτής της δουλειάς είναι να ρυθμίσετε ξανά όλα τα πρόσθετα και τα πρόσθετα τρίτων.   Η κοινότητα του jailbreak επαναφέρει γενικά τις συσκευές τους σε μια νέα εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος ή χρησιμοποιεί το RootFS για να καταργήσει το jailbreak. Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να επανεγκαταστήσετε όλα τα πρόσθετα τρίτων κατασκευαστών και τις τροποποιήσεις jailbreak. Εδώ θα σας φανεί χρήσιμο ένα νέο πρόσθετο που ονομάζεται  IAmLazy .

iamlazy-tweak-backup-tweaks-ios-jailbreak
 
Το IAmLazy Tweak σάς επιτρέπει να λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των Tweaks και των πρόσθετων σας και να τα επαναφέρετε αργότερα

Αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή του iOS τον Lightmann και το tweak IAmLazy  λειτουργεί δημιουργώντας ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των τροποποιήσεων και των πρόσθετων τρίτων κατασκευαστών που είναι εγκατεστημένα στη iOS jailbreak συσκευή. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντίγραφο ασφαλείας για να επαναφέρετε όλα τα tweak και τα πρόσθετά σας κατά τη μετάβαση σε διαφορετικό jailbreak.

Πώς λειτουργεί το IAmLazy Tweak;

Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του tweak, θα έχετε  προσθέσει το IAmLazy  στις Ρυθμίσεις της συσκευής σας. Από εδώ, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας είτε να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας που είχατε δημιουργήσει νωρίτερα. Όταν επιλέγετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι η συσκευή σας iOS διαθέτει τον απαιτούμενο ελεύθερο χώρο. Αφού δώσετε την επιβεβαίωσή σας, η διαδικασία θα ξεκινήσει και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί.

create-backup-tweaks-addons-iamlazy

iamlazy-backup-tweaks-iphone-jailbreak

Επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας

Αφού πραγματοποιήσετε τη μετάβαση σε διαφορετικό jailbreak, θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε το IAmLazy tweak. Τώρα, πρέπει να πατήσετε το  κουμπί Επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας  . Από την προτροπή που εμφανίζεται, πατήστε  Από ένα συγκεκριμένο αντίγραφο ασφαλείας  και θα δείτε μια λίστα αντιγράφων ασφαλείας που δημιουργήθηκαν πρόσφατα. Πατήστε στο αντίγραφο ασφαλείας και θα ξεκινήσει η διαδικασία επαναφοράς. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς, θα λάβετε μια ερώτηση που θα σας ρωτά αν θέλετε να εκτελέσετε οποιαδήποτε εντολή όπως UICache, UICache & Respring ή Respring.

επαναφορά-tweaks-iamlazy-jailbreak-ios

iamlazy-restore-backup-iphone-ipad-jailbreak

Όσοι ενδιαφέρονται για το  IAmLazy  tweak μπορούν να το εγκαταστήσουν δωρεάν από το BigBoss Repository . Το tweak υποστηρίζει iPhone και iPad που λειτουργούν σε συσκευές του iOS & iPadOS 13 και 14. Το tweak είναι ανοιχτού κώδικα και είναι διαθέσιμο στο GitHub .    



 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !