Η κεντρική ομιλία της 7ης Ιουνίου για το WWDC 2021 θα είναι η στιγμή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Apple θα ανακοινώσει το iOS 15 για τα iPhone, iPadOS 15 για iPad, macOS 12 για Mac, watchOS 8 για Apple Watch και tvOS 15 για Apple TV. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε μερικά προϊόντα να ανακοινωθούν, αν και το WWDC είναι ως επί το πλείστον ένα συνέδριο που εστιάζει στο λογισμικό. Οι νέοι επαγγελματίες των MacBook με ένα τσιπ M1X μπορεί να δουν το φως της ημέρας . Μπορούμε επίσης να περιμένουμε και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στις 7 Ιουνίου στις 11 μ.μ., η Apple θα προσφέρει τις πλατφόρμες State of the Union.  Το υπόλοιπο της εβδομάδας θα αποτελείται από πάνω από 200 συνεδρίες ανάπτυξης. Στη συνέχεια θα υπάρξουν τα Apple Design Awards στις 10 Ιουνίου στις 11 μ.μ. ET.

Το WWDC 2021 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά, όπως συνέβη και πέρυσι . Ο λόγος είναι αρκετά προφανής... ο Covid-19 και οι περιορισμοί στην υγεία. Το καλό είναι ότι όλοι θα μπορούν να το απολαύσουν όλοι, καθώς θα είναι δωρεάν.