Η αρχική έκδοση υλικολογισμικού 1.0.276 για το AirTag είχε αριθμόςκατασκευής 1A276d ενώ τώρα έγινε 1A287b για την έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα από την Apple. Μπορείτε να ελέγξετε το υλικολογισμικό ανοίγοντας την εφαρμογή Εύρεση μου, επιλέγοντας το AirTag από τη λίστα πατώντας το όνομά του. Ο αριθμός κατασκευής βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον σειριακό αριθμό.

Όπως τα AirPods, δεν υπάρχει τρόπος να αναγκάσετε τη λήψη και την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης. Επομένως, πρέπει να περιμένετε το AirTag να το κάνει αυτόματα στο παρασκήνιο χωρίς καμία ειδική παρέμβαση εκ μέρους σας. Θα ήταν ωραίο εάν η Apple θα έδινε μια επιλογή να υποχρεώσει καποιος τον έλεγχο για τις ενημερώσεις, αλλά αυτό δεν υπάρχει ως έχει.

Επίσης, η Apple δεν παρέχει changelog. Δεν υπάρχει επομένως καμία πληροφορία για το τι νέο υπάρχει μεταξύ κάθε ενημέρωσης Μπορούμε να φανταστούμε ότι η Apple έχει πραγματοποιήσει λειτουργικές βελτιώσεις για να αποφύγει την κατασκοπεία. Αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι μια εικασία σε αυτό το σημείο, μόνο η Apple ξέρει πραγματικά τι άλλαξε μεταξύ των δύο εκδόσεων.