Ξεκίνησε η προσφορά με την έκδοση 2021 Back to School της Apple , αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά . Ο κατασκευαστής προσφέρει τα AirPods σε μαθητές και καθηγητές που αγοράζουν τα προϊόντα της. Ήταν το ίδιο με πέρυσι στην Αμερική , τη Γαλλία και αλλού.

Οποιαδήποτε αγορά MacBook Air, MacBook Pro, iMac M1, Mac Pro, Mac mini, iPad Pro M1 ή iPad Air σάς επιτρέπει να πάρετε τα AirPods ως μέρος του Back to School 2021 από την Apple. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δικαιούνται επίσης μια έκπτωση στην τιμή κάθε προϊόντος (αυτό συμβαίνει όλο το χρόνο), καθώς και μείωση 20% στην τιμή της ασφάλισης AppleCare +. Η τιμή αυτού ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν.

Σημειώστε ότι η Apple προσφέρει τα κλασικά AirPods εδώ. Όσοι θέλουν το μοντέλο με το κουτί της ασύρματης φόρτισης θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 40 $. Αυτό είναι επιπλέον $ 90 για όσους θέλουν το AirPods Pro.

Φυσικά, ο κατασκευαστής του iPhone θα προσφέρει το Back to School 2021 στην Ευρώπη και αλλού λίγο αργότερα. Η λειτουργία του περασμένου έτους ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου. Μπορούμε λοιπόν να υποψιαζόμαστε ότι θα είναι λίγο πολύ το ίδιο με φέτος.