Το ModernStyleSettings φέρνει την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο στυλ του iOS 15 για το iOS 14

0

Θα γνωρίζετε ότι η Apple δεν έχει αλλάξει την εφαρμογή των ρυθμίσεων εδώ και χρόνια. Αλλά με την κυκλοφορία της έκδοσης του iOS 15 beta , φαίνεται να έχουν αλλάξει την παραδοσιακή διεπαφή των ρυθμίσεων.  Με άλλα λόγια, με το iOS 15, η Apple έχει δώσει μια ενημερωμένη έκδοση σχεδίασης στην εφαρμογή των ρυθμίσεων. Η νέα εμφάνιση κάνει την εφαρμογή ρυθμίσεων να φαίνεται πιο συμπαγής χωρίς να αγγίζει και τις δύο πλευρές της οθόνης. Ωστόσο, τα νέα κελιά είναι στρογγυλεμένα, γεγονός που τους δίνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Αν σας αρέσει η νέα εμφάνιση της εφαρμογής των ρυθμίσεων του iOS 15 και θέλετε να το αποκτήσετε για το iPhone σας που εκτελεί iOS 14, το ModernStyleSettings  είναι μια από τον προγραμματιστή iOS Netskao . Αυτό το Jailbreak tweak φέρνει την εφαρμογή ρυθμίσεων του στυλ iOS 15 σε iOS 14 σε παλαιότερες εκδόσεις iOS.

Μετά την εγκατάσταση του Tweak, τα κελιά γίνονται πιο συμπαγή και μπορείτε να δείτε πριν και μετά στα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω ότι είναι τα ίδια όπως στο iOS 15 Beta. Επίσης, δεν προσθέτει καμία επιλογή στην εφαρμογή ρυθμίσεων για τη διαμόρφωσή της.

ModernStyleSettings Tweak iOS 14

Η νέα εμφάνιση περιλαμβάνει όλα τα μέρη της εφαρμογής των ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης της κύριας σελίδας ρυθμίσεων και των εσωτερικών σελίδων. Είναι επίσης συμβατό με συσκευές iOS 11 έως iOS 14 με jailbreak.

ModernStyleSettings Repo

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το ModernStyleSettings Tweak μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το BigBoss Repository



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !