ΗomeOS: το νέο Apple OS… για συσκευές οικιακού αυτοματισμού;

0

 

Σκοπεύει η Apple να ξεκινήσει την παραγωγή συσκευών οικιακού αυτοματισμού (όπως για παράδειγμα λαμπτήρες ή συνδεδεμένες ηλεκτρικές σκούπες); Μια προσφορά εργασίας για μια ανώτερη θέση μηχανικού του iOS για την Apple Music αναφέρει σαφώς ένα homeOS , το οποίο επομένως θα μπορούσε να συμμετάσχει στη μακρά λίστα των ειδικών λειτουργιών της Apple (iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, macOS).  Εντοπίστηκε από τον προγραμματιστή Javier Lacort, αυτή η νέα αναφορά και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια από τις μεγάλες «εκπλήξεις» της βασικής παρουσίασης του WWDC 2021. Ένα τυπογραφικό λάθος είναι επίσης απίθανο... το homeOS εμφανίζεται δύο φορές στην περιγραφή του προφίλ εργασίας:

«Θα συνεργαστείτε με τους μηχανικούς συστήματος της Apple, θα μάθετε τις εσωτερικές λειτουργίες iOS, watchOS, tvOS και homeOS και θα βελτιστοποιήσετε τον κώδικά σας για την απόδοση όπως μόνο η Apple ξέρει. Γίνετε μέλος της ομάδας μας και κάντε μια πραγματική διαφορά για τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο. "Και ακόμα πιο μακριά: " Η ομάδα της Apple Music‌ Frameworks διαθέτει τα τεχνολογικά υλικά που μας επιτρέπουν να ενσωματώσουμε την εμπειρία «Music Music» σε όλες τις πλατφόρμες για κινητά: iOS, watchOS και homeOS. "

Παρατηρούμε εν συντομία ότι η ανάρτηση  ταξινομεί το homeOS στη λίστα των πλατφορμών για κινητά. Αυτό παραμένει φυσικά αρκετά κερδοσκοπικό, αλλά το homeOS θα μπορούσε να ενσωματώσει μια υβριδική συσκευή που συνδυάζει μια οθόνη iPad τοποθετημένη σε ένα ρομποτικό βραχίονα και μια βάση HomePod. Η φήμη, η οποία φαινόταν λίγο τρελή πριν από μερικές εβδομάδες, τώρα παίρνει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον  με το homeOS.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !