Το iOS 14.6 κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου . Αυτή ήταν μια ενημέρωση με την προσθήκη πληρωμένων podcast (τα οποία ενεργοποιήθηκαν πραγματικά τον Ιούνιο ), νέα για το AirTag και το Locate, καλύτερα για προσβασιμότητα και διόρθωση πολλών σφαλμάτων.

Η Apple προσέφερε στη συνέχεια το iOS 14.7. Αυτή η έκδοση χρονολογείται από την προηγούμενη εβδομάδα . Όπως το iOS 14.6, υπήρξαν μερικά νέα πράγματα, αλλά τίποτα σημαντικό. Μπορούμε να αναφέρουμε την υποστήριξη εξωτερικής μπαταρίας MagSafe για το iPhone 12, τις πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του αέρα που διατίθενται στον Καιρό και τους Χάρτες για αρκετές χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας), την επιστροφή της επιλογής κοινοποίησης της λίστας ανάγνωσης στην Apple Music και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων.

Μόλις χθες , η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.7.1. Προς το παρόν, αυτή είναι μια μικρή έκδοση. Διορθώνει ένα πρόβλημα που εμποδίζει τα μοντέλα iPhone με Touch ID να ξεκλειδώσουν ένα ζεύγος Apple Watch χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Ξεκλείδωμα με iPhone".

Η Apple υπογράφει μόνο τα iOS 14.7 και iOS 14.7.1 μέχρι σήμερα στους διακομιστές της. Είναι επομένως δυνατό να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις. Εάν θέλετε το iOS 14.6 (ή νωρίτερα), είναι πολύ αργά.