Όπως ισχύει σήμερα, το Sunday Ticket μπορεί να βρεθεί στο DirecTV, η οποία είναι μια τηλεοπτική υπηρεσία που ανήκει στον αμερικανικό φορέα AT&T Η DirecTV ξοδεύει περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να μεταδώσει αγώνες του αμερικανικού ποδοσφαίρου Sunday Ticket, με τη συμφωνία να λήγει το 2022. Η Apple μπορεί επομένως να αναμένει να ξοδέψει τουλάχιστον αυτό το ποσό, αν όχι και περισσότερο.

Η Apple δεν είναι ο μόνος υποψήφιος που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των Sunday Ticket για το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Η Disney ενδιαφέρεται επίσης για αυτό και επιδιώκει να αποκτήσει τα δικαιώματα, έτσι ώστε το αθλητικό κανάλι ESPN (το οποίο κατέχει) να μπορεί να μεταδίδει τους αγώνες στους θεατές. Εξάλλου, η Apple, αν και ενδιαφέρεται, δεν θεωρείται σοβαρή υποψήφια για το NFL. Η ομάδα δεν έδειξε ποτέ την επιθυμία να μεταδώσει αθλητικά ζωντανά στο Apple TV +.

Είναι σε κάθε περίπτωση βέβαιο ότι μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσε να προσελκύσει τους οπαδούς του αμερικανικού ποδοσφαίρου στο Apple TV +. Αλλά θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους Αμερικανούς, καθώς αυτό το άθλημα δεν θέλει να είναι τόσο δημοφιλές στον υπόλοιπο κόσμο (αν και το Super Bowl συναντά μια μικρή επιτυχία διεθνώς).