Η Apple δεν προσφέρει πλέον το watchOS 7.6.1

0


Για κάποιο περίεργο λόγο, η Apple έχει αφαιρέσει το watchOS 7.6.1 από τους διακομιστές της. Η ενημέρωση εμφανίστηκε για λίγα λεπτά, πριν τελικά εξαφανιστεί. Θα πρέπει να καταλάβουμε ίσως ότι η Apple το κυκλοφορισε από λάθος  πολύ νωρίς η παρατήρησε κάποιο σφάλμα της τελευταίας στιγμής; Μόνο η Apple γνωρίζει την απάντηση. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του watchOS 7.6.1 στους χρήστες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι αύριο, εκτός εάν το πιθανό πρόβλημα που εντοπίζει η Apple διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο για να διορθωθεί.

Δείτε τι εμφανίζει η Apple στον ιστότοπό της για προγραμματιστές λίγο μετά τις 7 μ.μ. όταν δημοσιεύτηκε το αρχικό άρθρο:


[Αρχικό άρθρο] Η Apple κυκλοφορεί σήμερα την ενημερωμένη έκδοση watchOS 7.6.1 για το Apple Watch. Έρχεται μια εβδομάδα μετά την τελική έκδοση του watchOS 7.6 .

Ο αριθμός κατασκευής του watchOS 7.6 είναι 18U63. Αυτό είναι 18U70 για watchOS 7.6.1. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε διορθώσεις και τίποτα περισσότερο. Η λίστα αλλαγών δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Για ενημέρωση, πάρτε το iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι και ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Το ρολόι μου" και, στη συνέχεια, Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του watchOS 7.6.1 και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !