Το Instagram παρουσιάζει μέτρα για εφήβους, συμπεριλαμβανομένων προεπιλεγμένων ιδιωτικών λογαριασμών

0


Το Instagram αποφάσισε να λάβει μέτρα με στόχο τους εφήβους για να προσπαθήσει να τους προστατέψει καλύτερα στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτό συνεπάγεται ιδίως με έναν ιδιωτικό λογαριασμό που ενεργοποιείται από προεπιλογή για άτομα κάτω των 16 ετών (ή κάτω των 18 ετών ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή).

Αλλαγές για εφήβους στο Instagram

Από αυτήν την εβδομάδα, κάθε έφηβος κάτω των 16 ετών που αποφασίζει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό Instagram θα βλέπει ότι βρίσκεται σε ιδιωτική λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι οι ξένοι δεν θα μπορούν να δουν τον λογαριασμό του και επομένως τις φωτογραφίες και τα βίντεό του. Ο μόνος τρόπος για να δείτε το περιεχόμενο είναι να εγγραφείτε στον εν λόγω λογαριασμό. Αλλά για αυτό, ο συντάκτης του λογαριασμού πρέπει να εγκρίνει την πρόσκληση του χρήστη.

"Πιστεύουμε ότι οι ιδιωτικοί λογαριασμοί είναι η σωστή επιλογή για τους νέους, αλλά αναγνωρίζουμε επίσης ότι ορισμένοι νέοι δημιουργοί μπορεί να θέλουν οι δημόσιοι λογαριασμοί να δημιουργούν τους ακόλουθους", εξήγησε το Instagram. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είναι πάντα δυνατό να περάσετε δημόσια τον λογαριασμό σας. Από την άλλη πλευρά, οι έφηβοι που έχουν ήδη εγγραφεί και έχουν δημόσιο λογαριασμό θα λάβουν σύντομα μια ειδοποίηση που θα τους καλεί να μεταβούν σε ιδιωτικό λογαριασμό. Ωστόσο, δεν θα αναγκαστούν να το πράξουν αν δεν θέλουν.

Ειδοποίηση Instagram Ενεργοποίηση ιδιωτικού λογαριασμού

Άλλες ανακοινώσεις, που στοχεύουν πάντα στην ασφάλεια των εφήβων

Το Instagram ανακοίνωσε επίσης ότι έχει αναπτύξει τεχνολογία για να αποτρέπει τους χρήστες που έχουν αποκλειστεί ή έχουν αναφερθεί από ένα νέο άτομο να αλληλεπιδρούν με εφήβους ή να ανακαλύπτουν τους λογαριασμούς τους στην πλατφόρμα.

Από την άλλη πλευρά, το Instagram δεν θα επιτρέπει πλέον στους διαφημιζόμενους να διαφημίζουν στοχευμένα σε ανήλικους χρήστες με βάση την ηλικία, το φύλο ή την τοποθεσία τους. Μέχρι στιγμής, αυτός ο νέος κανόνας αφορά το Instagram καθώς και το Facebook και το Facebook Messenger.

Αυτά τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία, προτού επεκταθούν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !