Πως θα προστατέψετε το WiFi στο iPhone σας από λανθασμένα δίκτυα που το απενεργοποιούν

0

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε, ένα ασύρματο όνομα δικτύου Wi-Fi   πως θα μπορούσε να απενεργοποιήσει εντελώς το Wi-Fi στο iPhone σας . Λίγο αργότερα, ο ερευνητής ασφαλείας Carl Schou ανακάλυψε ένα άλλο όνομα Wi-Fi που θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσλειτουργία της μονάδας Wi-Fi στο iPhone σας διπλασιάζοντας το πρόβλημα .  Εάν όμως έχετε μια συσκευή iPhoneπου έχει σπαστεί από jailbreak, υπάρχει τώρα ένα εργαλειο που διορθώνει αυτά τα δύο μεγάλα σφάλματα ασφαλείας.

Το εργαλειο ονομάζεται  WiFiNameBugFix και επιδιορθώνει το ζήτημα στα jailbroken iPhoneέτσι ώστε να μην είναι ευάλωτα στην απενεργοποίηση ή τη δυσλειτουργία της  μονάδας του Wi-Fi εάν ανήκουν στο εύρος ενός δικτύου Wi-Fi με όνομα σε λανθασμένη μορφή.

Ο προγραμματιστής συνιστά να ξεχάσετε όλα τα ονόματα Wi-Fi και hotspotsστο iPhone σας. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν καταργήσετε ποτέ το jailbreak tweak, το iPhone σας θα αρχίσει να καταρρέει εάν το έχετε συνδέσει ποτέ σε ένα δίκτυο Wi-Fi με ένα λανθασμένο όνομα SSID με το tweak εγκατεστημένο.

Να θυμάστε ότι η λειτουργική μονάδα Wi-Fi του iPhoneσας μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν ανιχνευτεί στο εύρος των SSID Wi-Fi με όνομα σε λανθασμένη μορφή. Έτσι, αυτό το σφάλμα είναι πιο σοβαρό από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Το jailbreak tweak είναι συμβατό με όλα τα jailbroken iPhone και iPad με iOS 13ή iOS 14 .

Η Apple είναι επίσης σχεδόν βέβαιο ότι θα διορθώσει το σφάλμα των Wi-Fi με την επερχόμενη ενημέρωση iOS14.7. αλλά μέχρι να συμβεί αυτό,  μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το tweak στο iPhone  για να βεβαιωθείτε ότι η λειτουργικότητα του Wi-Fi του iPhone σας δεν επηρεάζεται με κανέναν τρόπο.

Το WiFiNameBugFix jailbreak tweak είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη  ( repo:

https://tweak.mario.net.in/)

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !