iPhone 13

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple θα εκμεταλλευτεί την παρουσίαση του Σεπτεμβρίου για να παρουσιάσει το iPhone της 13. Θα υπάρχουν το iPhone 13, το iPhone 13 mini, το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max. Ο Mark Gurman σημειώνει ότι η Apple πρέπει να επιλέξει το όνομα "iPhone 13" (αν και ο αριθμός 13 είναι το θέμα πολλών δεισιδαιμονιών). Παρ 'όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε ιδιαίτερα ένα χρόνο S. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από αυτό ότι θα είναι ένα βελτιωμένο iPhone 12, παρά ένα νέο μοντέλο που θα φέρνει πραγματικά αλλαγές.

Τα κύρια νέα χαρακτηριστικά φημολογείται ότι είναι η οθόνη με οθόνη 120Hz (στα μοντέλα Pro και Pro Max), μια μικρότερη εγκοπή , το τσιπ A15 και βελτιώσεις για τη  φωτογραφία / βίντεο .


Apple Watch Series 7

Θα υπάρχει επίσης το Apple Watch Series 7. Ο Mark Gurman υπαινίσσεται μια μικρή αλλαγή σχεδιασμού με πλαστικοποιημένη οθόνη και ταχύτερο επεξεργαστή. Δείτε πώς θα πρέπει να φαίνεται με βάση τις προηγούμενες αποδόσεις.


AirPods 3

Ένα άλλο προϊόν θα αφορά τον ήχο με τα AirPods 3. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι ο σχεδιασμός θα εμπνευστεί πολύ από αυτόν του AirPods Pro. Αλλά ο σχεδιασμός του AirPods Pro δεν σημαίνει τη λειτουργικότητα αυτών των ακουστικών. Για παράδειγμα, τα AirPods 3 δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα ενεργού μείωσης θορύβου.



iPad mini 6 και iPad 9

Η Apple σχεδιάζει επίσης ένα iPad mini 6 και ένα iPad 9. Το πρώτο θα άλλαζε σχεδιασμό και θα είχε λεπτότερα περιθώρια, καθώς και το τσιπ A15, μια θύρα USB-C και έναν έξυπνο συνδετήρα. Θα μπορούσαμε σχεδόν να μιλήσουμε για ένα "iPad Air mini". Όσο για το iPad 9, θα ήταν λεπτότερο και γρηγορότερο από το υπάρχον μοντέλο.


MacBook Pro 14 και 16 ιντσών (2021)

Τέλος, υπάρχουν τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με το τσιπ M1X. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες που προκαλούν ένα νέο σχέδιο και την επιστροφή της θύρας HDMI, ενός προγράμματος ανάγνωσης καρτών SD, της θύρας MagSafe και την αφαίρεση του Touch Bar.