Το Tako φέρνει μια εμπειρία ειδοποιήσεων παρόμοια με το Priority Hub για το iOS 14 (#jailbreak)

0


Το Tako είναι ένας κόμβος προτεραιότητας των ειδοποιήσεων και μια εναλλακτική λύση στις τροποποιήσεις με το Grupi και Axon.

Το Priority Hub είναι μια τροποποίηση ειδοποίησης της  Lock Screen εμπνευσμένη από το Blackberry 10 που κυκλοφόρησε το 2014 για jailbroken iPhone. Έτσι, η ιδέα ήταν τόσο δημοφιλής και μερικές εναλλακτικές λύσεις όπως το Grupi και το Axon δημιουργήθηκαν για να κάνουν το ίδιο σε νεότερες εκδόσεις iOS μετά από αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ο προγραμματιστής του iOS Xyaman αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε ένα νέο jailbreak tweak που ονομάζεται Tako ως μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στο Priority Hub.

Ειδικά, το Tako tweak κατηγοριοποιεί τις ειδοποιήσεις που φαίνεται να είναι ακατάστατες από τις εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος για πιο οργανωμένη προβολή. Επιπλέον, το tweak υποστηρίζει επίσης κινήσεις σάρωσης για εκκαθάριση ειδοποιήσεων από την οθόνη κλειδώματος.

Υποστηρίζει το iOS 14 και παρέχει πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε την εμπειρία χρήστη όπως τους αρέσει από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Tako tweak Options

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του iOS 14
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Tako κατά παραγγελία
  • Ένα κουμπί για την εμφάνιση δοκιμαστικών ειδοποιήσεων για προεπισκόπηση των αλλαγών σας
  • Επιλογή προσαρμογής για να προσαρμόσετε το Tako όπως θέλετε
  • Διαμορφώστε την ομαδοποιημένη προβολή ειδοποιήσεων όπως θέλετε
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την απτική ανατροφοδότηση κατόπιν αιτήματος
  • Εμφανίστε ξανά τη συσκευή σας για να αποθηκεύσετε τυχόν αλλαγές

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε περισσότερες επιλογές προσαρμογής προχωρώντας βαθύτερα στην προσαρμογή και την ομαδοποιημένη προβολή.

Το Tako είναι ένα από τα remake υψηλής ζήτησης jailbroken εγκαταστάσεων που μπορούν να διαμορφωθούν σε μεγάλο βαθμό στο iOS 14. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το αποθετήριο του Xyaman μέσω της εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Είναι επίσης ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή .

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη το προσωπικό αποθετήριο του Xyaman, τότε μπορείτε να το προσθέσετε στον διαχειριστή πακέτων σας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση URL.

https://repo.xyaman.xyz/


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !