Το Akara Tweak σάς επιτρέπει να επανασχεδιάσετε το Κέντρο ελέγχου στο iphone σας

0


Σας λείπει ο σχεδιασμός του Κέντρου Ελέγχου που υπήρχε στο iOS 7-9; Τότε, το πρόσφατο tweak το Akara για jailbroken iPhone είναι για εσάς.

Αυτό το tweak σάς επιτρέπει να επανασχεδιάσετε το Κέντρο ελέγχου και να επαναφέρετε την κάρτα σάρωσης προς τα επάνω, όπως το σχέδιο του αρχικού Κέντρου Ελέγχου. Το Akara προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος της κάρτας του Κέντρου Ελέγχου, να αλλάξουν το στυλ θολώματος και να προσθέσουν ένα προσαρμοσμένο φόντο εικόνας στο Κέντρο Ελέγχου.

Με το Akara, οι μονάδες συνδεσιμότητας γίνονται κυλιόμενες, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα χειριστήρια με απλή ολίσθηση προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το tweak προσθέτει στατικά εικονίδια Wi-Fi, Bluetooth και ρυθμιστικό.

Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τις διαστάσεις των ρυθμιστικών και του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων και να το αλλάξουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Akara tweak, το οποίο προσθέτει ένα νέο επίπεδο προσαρμογής στο Κέντρο Ελέγχου είναι η ικανότητά του να αλλάζει τη διαφάνεια των ενοτήτων.

Μετά την εγκατάσταση του Akara, οι χρήστες μπορούν να επικαλεστούν το Κέντρο ελέγχου στην αρχική οθόνη ή να κλειδώσουν την οθόνη σύροντας προς τα πάνω από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Το Κέντρο Ελέγχου μπορεί εύκολα να απορριφθεί πατώντας οπουδήποτε στην αρχική οθόνη, κάτι που είναι βολικό.

Η χειρονομία σάρωσης προς τα πάνω είναι υπέροχη για χρήστες που έχουν μεγαλύτερα iPhone, καθώς η πρόσβαση στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης μπορεί να είναι δύσκολη όταν χρησιμοποιείτε το iPhone με το ένα χέρι.

Το tweak Akara είναι διαθέσιμο μέσω του repo Chariz για 2,99 $. Λειτουργεί με το iOS 14 μέχρι το iOS 14.8. Υποστηρίζει πλήρως iPhone και iPod touch, ωστόσο εκκρεμεί σταθερή συμβατότητα iPad.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !