Η beta 2 είναι διαθέσιμη για iOS 15.1

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει στο iOS 15.1 beta 2. Η προηγούμενη έκδοση ήταν πάνω απ 'όλα μια ευκαιρία για να βρείτε το SharePlay . Αυτό το χαρακτηριστικό, που σχετίζεται με το FaceTime, έπρεπε αρχικά να δει το φως της δημοσιότητας με το iOS 15, αλλά η Apple αποφάσισε να το αναβάλει .

Εάν έχετε το προφίλ για betas προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας έκδοσης του iOS 15.1. Και όπως ειπώθηκε προηγουμένως, η ισοδύναμη δημόσια beta δεν πρέπει να καθυστερήσει.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση του iOS 15.1 για λήψη σε όλους τους χρήστες. Μια άφιξη τον Οκτώβριο είναι πιθανή, ειδικά επειδή είμαστε ήδη σε ρυθμό νέας έκδοσης beta την εβδομάδα.

Betas για tvOS 15.1 και watchOS 8.1

Η Apple δεν σκέφτεται μόνο τους χρήστες με iPhone ή iPad σήμερα. Η ομάδα προσφέρει πράγματι μια δεύτερη beta (έκδοση 19R5551d) για το watchOS 8.1 σε επίπεδο Apple Watch. Υπάρχει επίσης μια δεύτερη έκδοση beta (build 19J5552e) για το tvOS 15.1 για Apple TV. Όπως και να έχει, είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές. Η δημόσια beta έρχεται σύντομα.