Με την υποψήφια έκδοση του iOS 15, η Apple καλεί προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές να κάνουν εκτεταμένες δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά. Οποιαδήποτε σημαντικά σφάλματα πρέπει να αναφέρονται με κάθε κόστος, ώστε η Apple να μπορεί να τα διορθώσει με την τελική έκδοση. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η τελική έκδοση θα μπορούσε να είναι πανομοιότυπη με την υποψήφια κυκλοφορία εάν δεν βρεθούν σημαντικά ζητήματα.

Πρέπει να περιμένουμε να έχουμε νέες δυνατότητες μεταξύ της τελευταίας έκδοσης beta και του υποψηφίου κυκλοφορίας; Είναι μια πιθανότητα και θα πρέπει να την εγκαταστήσουμε για να δούμε τι κρύβει η νέα έκδοση. Αλλά πάνω απ 'όλα να περιμένουμε διορθώσεις σφαλμάτων και διάφορες γενικές βελτιώσεις.

Για να κάνετε λήψη του υποψηφίου έκδοσης iOS 15, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Εμφανίζεται αν έχετε το προφίλ προγραμματιστή των Beta ή Public Testers.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ, κατά τη διάρκεια της κεντρικής της παρουσίασης για το iPhone 13 και ότι η τελική έκδοση του iOS 15 θα είναι διαθέσιμη στις 20 Σεπτεμβρίου για λήψη για όλους τους χρήστες.