Σφάλμα μεταξύ iPhone 13 και ξεκλείδωμα με το Apple Watch

"Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το Apple Watch. Βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch σας είναι ξεκλείδωτο, ότι το φοράτε στον καρπό σας και ότι το iPhone σας είναι ξεκλειδωμένο », λέει το iPhone 13 όταν οι χρήστες προσπαθούν να ρυθμίσουν το ξεκλείδωμα. Υπάρχει ένα κουμπί "Επανάληψη", αλλά με το πάτημα δεν αλλάζει τίποτα και η σύνδεση εξακολουθεί να μην πραγματοποιείται.

\

Η Apple είχε αρχικά προσφέρει αυτή την επιλογή ξεκλειδώματος για να διευκολύνει τον χειρισμό με τη χρήση της μάσκας. Το Face ID και οι μάσκες δεν συνδυάζονται πραγματικά, εξ ου και το εφεδρικό σχέδιο με το Apple Watch. Είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο με iOS 14.5 .

Κοιτάζοντας τις μαρτυρίες στο Reddit και αλλού σχετικά με αυτό το ζήτημα ξεκλειδώματος  με iPhone και το Apple Watch βλέπουμε πως υπάρχει ένα πρόβλημα με το iOS. Ας ελπίσουμε ότι η Apple θα διορθώσει γρήγορα την κατάσταση με το iOS 15.0.1 ή το iOS 15.1. Υπάρχει ήδη μια έκδοση beta για το iOS 15.1 , αλλά η τελική έκδοση δεν πρέπει να φτάσει για αρκετές εβδομάδες. Θα ήταν επομένως πιο ενδιαφέρον για την Apple να προσφέρει μια επιδιόρθωση πιο γρήγορα με μια απλή διορθωτική ενημέρωση. Στην πραγματικότητα, η Apple έχει ήδη πει ότι προγραμματίζονται διορθώσεις για το iPhone 13.