Πώς να βάλετε το iPhone 13 σε λειτουργία ανάκτησης ή λειτουργία DFU

0


Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iPhone 13 ή το iPhone 13 Pro; Η τοποθέτηση της συσκευής σε λειτουργία ανάκτησης ή σε λειτουργία DFU μπορεί να βοηθήσει.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να βάλετε το iPhone 13 ή το iPhone 13 Pro στη λειτουργία ανάκτησης ή τη λειτουργία DFU και να λύσετε διάφορα προβλήματα με τη συσκευή σας.

Τα βήματα για την τοποθέτηση iPhone 13 Pro Max και iPhone 13 mini σε DFU και Recovery Modes είναι επίσης τα ίδια.

Πριν αποφασίσετε να βάλετε το iPhone 13 ή το iPhone 13 Pro σε λειτουργία ανάκτησης ή σε λειτουργία DFU, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τεχνικών λειτουργιών. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή σχετικά με τη διαφορά μεταξύ της λειτουργίας ανάκτησης και της λειτουργίας DFU.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της λειτουργίας ανάκτησης και της λειτουργίας DFU;

Η λειτουργία ανάκτησης είναι μη ασφαλής στο iBoot που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν μια νέα έκδοση του iOS στη συσκευή τους. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που το iTunes δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σας ή η οθόνη σας έχει κολλήσει στο λογότυπο της Apple.

Το DFU που σημαίνει Device Firmware Update είναι μια προηγμένη λειτουργία που χρησιμοποιείται κυρίως για την εκτέλεση καθαρής εγκατάστασης του iOS σε iPhone. Σε λειτουργία DFU, το iPhone είναι σε θέση να διασυνδεθεί με το iTunes χωρίς να φορτώσει τον φορτωτή εκκίνησης. Η λειτουργία DFU είναι χρήσιμη όταν το iPhone φαίνεται να είναι μπλοκαρισμένο και εμφανίζει μόνο τη μαύρη οθόνη. Όταν ένα iPhone βρίσκεται σε λειτουργία DFU, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τη συσκευή τους στον υπολογιστή και να εγκαταστήσουν νέο iOS σε αυτόν.

Πώς να τοποθετήσετε το iPhone 13 ή το iPhone 13 Pro σε λειτουργία ανάκτησης

Βάλτε το iPhone 13 σε λειτουργία ανάκτησης

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να θέσετε το iPhone 13 ή το iPhone 13 Pro σε λειτουργία ανάκτησης.

Βήμα 1. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή με καλώδιο USB.

Βήμα 2. Πατήστε το κουμπί αύξησης της έντασης και αφήστε το. Τώρα πατήστε το κουμπί Μείωση  της έντασης και αφήστε το. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το Side κουμπί καθώς γίνεται επανεκκίνηση του iPhone σας.

Βήμα 3. Κρατήστε κουμπί Side/Power πατημένο το ακόμη και όταν εμφανίζεται το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

Βήμα 4. Στη συνέχεια, θα δείτε το μήνυμα σύνδεσης με τον υπολογιστή στο iPhone σας. Όταν δείτε αυτό το μήνυμα αφήστε το Side κουμπί και εκκινήστε το Finder ή το iTunes στον υπολογιστή σας.

Βήμα 5. Τώρα μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας ή να την ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS σε λειτουργία ανάκτησης.

Σημαντική σημείωση: Σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε από τη λειτουργία επαναφοράς χωρίς να επαναφέρετε ή να ενημερώσετε το iPhone 11, πατήστε το κουμπί Side μέχρι να επανεκκινήσει το iPhone σας και αφήστε το πλευρικό κουμπί καθώς βλέπετε το λογότυπο εκκίνησης της Apple.

Πώς να τοποθετήσετε το iPhone 13 ή το iPhone 13 Pro σε λειτουργία DFU

Βάλτε το iPhone 13 σε λειτουργία DFU

Για να θέσετε το iPhone 13 ή το iPhone 13 Pro σε λειτουργία DFU πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή με καλώδιο USB.

Βήμα 2. Πατήστε το αύξησης της κουμπί έντασης και αφήστε το. Τώρα πατήστε το κουμπί Μείωσης της   έντασης και αφήστε το. Στη συνέχεια, πατήστε το πλευρικό κουμπί για 10 δευτερόλεπτα (η οθόνη του iPhone σας θα γίνει μαύρη).

Βήμα 3. Ενώ κρατάτε Side πατημένο το κουμπί , πατήστε επίσης το κουμπί Μείωσης της  έντασης για 5 δευτερόλεπτα.

Βήμα 4. Αφήστε το Side κουμπί ενώ κρατάτε μείωσης πατημένο το κουμπί έντασης για 10 ακόμη δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οθόνη του iPhone σας θα παραμείνει μαύρη.

Βήμα 5. Τώρα συνδέστε το iPhone 13 στον υπολογιστή σας. Θα πρέπει να δείτε το μήνυμα «Το iTunes εντόπισε ένα iPhone σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το iPhone προτού μπορέσει να χρησιμοποιηθεί με το iTunes. ”

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να μπορείτε να επαναφέρετε το iOS στο iPhone 13.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !