Το Netflix δοκιμάζει δωρεάν πρόσβαση για την παρακολούθηση ταινιών και σειρών

0


Το Netflix εντελώς δωρεάν , είναι αλήθεια; Πράγματι, η υπηρεσία ροής ανακοινώνει ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζει μια προσφορά που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ χωρίς να πληρώνετε τίποτα. Αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν  κάποιοι περιορισμοί.

Δωρεάν Netflix ... στην πραγματικότητα

Αυτή τη στιγμή η δωρεάν πρόσβαση στο Netflix δοκιμάζεται για χρήστες με smartphone Android στην Κένυα. Έχουν πρόσβαση στο ένα τέταρτο του καταλόγου που διατίθεται στους χρήστες που πληρώνουν. Το πιο εκπληκτικό σε αυτήν την κίνηση είναι ότι δεν υπάρχει δημοσιότητα. Στην πραγματικότητα, οι χρήστες που δοκιμάζουν την προσφορά δεν χρειάζεται καν να εισάγουν τα στοιχεία πληρωμής τους κατά την εγγραφή τους. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης και να επιβεβαιώσετε ότι είστε σε νόμιμη ηλικία.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί; Όπως προαναφέρθηκε, μόνο το ένα τέταρτο του καταλόγου είναι διαθέσιμο. Επιπλέον, η πρόσβαση γίνεται μόνο από smartphone Android και οι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν προγράμματα για να τα παρακολουθήσουν χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, όπως δεν μπορούν να μεταδώσουν ταινία ή σειρά για να την παρακολουθήσουν μόνοι τους σε τηλεόραση ή άλλα μέσα.

"Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ πριν το Netflix - και πολλοί στην Κένυα δεν το έχουν παρακολουθήσει - αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε την υπηρεσία μας", λέει η Cathy Conk, διευθύντρια καινοτομίας προϊόντων στο Netflix. Η εταιρεία ελπίζει ότι η δωρεάν βαθμίδα θα παρασύρει τους χρήστες να πληρώσουν για την πλήρη υπηρεσία.

Πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η προσφορά σε άλλες χώρες;

Η κυκλοφορία αυτού του δωρεάν σχεδίου για το Netflix είναι ένας τρόπος να το δοκιμάσετε. Η πλατφόρμα λέει ότι θα αναλύσει την κατάσταση για να δει εάν τελικά θα εγγραφούν στις δοκιμές οι Κενυάτες. Αυτός είναι προφανώς ο κύριος στόχος του να καλωσορίσει τους νέους συνδρομητές που πληρώνουν και έτσι να αυξήσει τα έσοδά του. Θα μπορούσε επίσης να ξεκινήσει αυτήν την πρόσβαση που προσφέρεται σε άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !