"Αποθήκευση iPhone σχεδόν πλήρης" από το iOS 15

Οι χρήστες, όπως ο αναγνώστης μας Daniel , που είχαν το μήνυμα "Ο χώρος αποθήκευσης iPhone σχεδόν πλήρης" από το iOS 15, στρέφονται στην υποστήριξη της Apple για να δουν τι έχει κολλήσει. Πολλά μηνύματα απευθύνονται στο @AppleSupport, το οποίο είναι η υποστήριξη της Apple στο Twitter. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι χρήστες δεν μπορούν να καταργήσουν το μήνυμα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. 

Ένα άλλο σφάλμα γύρω από το χώρο αποθήκευσης του iPhone

Ένα άλλο σφάλμα αφορά και πάλι την αποθήκευση. Εδώ, το iOS 15 υποδεικνύει στον χρήστη ότι έχει ένα συγκεκριμένο χώρο αποθήκευσης ... και υπερβαίνει αυτό που προτείνεται από προεπιλογή. Για παράδειγμα, τα άτομα με iPhone 256 GB βλέπουν το iOS να τους λέει ότι έχουν απομείνει 317 GB, κάτι που δεν είναι δυνατό.

Η υποστήριξη της Apple δεν έχει ακόμη μεγάλη βοήθεια. Τις περισσότερες φορές, προτρέπει τους χρήστες να κάνουν επανεκκίνηση του iPhone τους. Αλλά το σφάλμα επιμένει κατά την επανεκκίνηση. Συνεπώς, θα πρέπει να περιμένουμε το iOS 15.0.1 για τις πρώτες ενημερώσεις κώδικα ή το iOS 15.1 (το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε έκδοση beta ).