Το TikTok φτάνει στο 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως

0

Το TikTok
φτάνει σε ένα συμβολικό όριο με πλέον 1 δισεκατομμύριο χρήστες το μήνα , και αυτό παγκοσμίως.Για την σύγκριση, ήταν 700 εκατομμύρια πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή.

1 δισεκατομμύριο χρήστες σε TikTok παγκοσμίως

Έγινε  δημοφιλές πριν από την πανδημία του  Covid-19, αφού το TikTok επωφελήθηκε από μια σημαντική ώθηση με κλειδώματα, κλείσιμο σχολείων και τηλεργασία, γεγονός που του επέτρεψε να έχει 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Αρχικά δημιουργήθηκε με βάση τα βίντεο των 15 δευτερολέπτων το πολύ και η πλατφόρμα αύξησε το όριο στα 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια στα 3 λεπτά στις αρχές Ιουλίου για να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό και να ανταγωνιστεί πλατφόρμες όπως το YouTube.

Τα δισεκατομμύρια χρήστες του TikTok είναι εντυπωσιακοί ούτως ή άλλως. Είναι τόσο εντυπωσιακό που αρκετοί ανταγωνιστές αποφάσισαν να αντιγράψουν το γενικό σύστημα του κοινωνικού δικτύου. Το Instagram ανέλαβε την ιδέα με τους τροχούς του . Το YouTube έκανε το ίδιο αυτό το καλοκαίρι με τους Shorts . Ακόμα και το Snapchat τα κατάφερε με το Spotlight .

Το TikTok τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα από την κίνηση στην πλατφόρμα του, κάτι που άργησε να κάνει στις πρώτες του μέρες. Το κοινωνικό δίκτυο ενισχύθηκε στη διαφήμιση πέρυσι και ξεκίνησε, στα τέλη Αυγούστου 2021, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες του να αγοράζουν απευθείας προϊόντα που προσφέρονται στην πλατφόρμα από δημιουργούς περιεχομένου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !