Ένα επιπλέον έτος για το πρόγραμμα επισκευής AirPods Pro

Αρχικά, το πρόγραμμα επρόκειτο να καλύψει τα επηρεαζόμενα AirPods Pro για δύο χρόνια αφότου το προϊόν πωλήθηκε για πρώτη φορά στο λιανικό εμπόριο. Τώρα, η Apple ανακοινώνει ότι αυτό καλύπτει τα AirPods Pro για τα πρώτα τρία χρόνια.

Για την υπενθύμιση, ένα AirPod Pro που επηρεάζεται από την ανωμαλία μπορεί να έχει ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Παρεμβολές ή παράσιτα που αυξάνονται σε θορυβώδες περιβάλλον, κατά τη διάρκεια άσκησης ή κατά την ομιλία στο τηλέφωνο
  • Η Ενεργή ακύρωση θορύβου δεν λειτουργεί με τον αναμενόμενο τρόπο και παρουσιάζονται φαινόμενα, όπως απώλεια των μπάσων ή αύξηση των ήχων του περιβάλλοντος χώρου, όπως του θορύβου από τον δρόμο ή το αεροπλάνο

Τα άτομα που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα με το AirPods Pro ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με την Apple. Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν αντικατάσταση. Αυτό ισχύει για ένα ή και τα δύο ακουστικά ανάλογα με την κατάσταση. Η Apple λέει ότι οι πληγείσες μονάδες κατασκευάστηκαν πριν από τον Οκτώβριο του 2020.

Είναι καλό να σημειωθεί ότι μόνο το AirPods Pro είναι επιλέξιμο για αυτό το πρόγραμμα αντικατάστασης. Τα κλασικά AirPods εξαιρούνται, όπως και τα AirPods Max.