Δοκιμές στο Apple Watch Series 7... καμία μεγάλη αλλαγή

0


Οι πρώτες δοκιμές του
Apple Watch Series 7 έφτασαν και όλοι συμφωνούν ότι το νέο ρολόι αντιπροσωπεύει μια αρκετά μικρή αναβάθμιση. Παρά τα σχόλια, παραμένει ένα καλό προϊόν.

Για το TechCrunch , η μεγαλύτερη οθόνη του Apple Watch Series 7 θα προσελκύσει γρήγορα περισσότερα άτομα με το μοντέλο προηγούμενης γενιάς. Αλλά ο ιστότοπος σημειώνει ότι αυτό δεν είναι μια δραστική αλλαγή. Η μεγαλύτερη οθόνη είναι σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρουσα για ορισμένα στοιχεία, όπως η πρόσβαση στο πληκτρολόγιο.

Το Verge εκτιμά επίσης τη μεγαλύτερη οθόνη, σημειώνοντας ότι είναι πιο φωτεινή. Αλλά αυτό δεν αρκεί για να δικαιολογήσει κάποιος μια αναβάθμιση από ένα Apple Watch Series 6 ή ακόμα και ένα προηγούμενο μοντέλο.

Στην κριτική του για το Apple Watch Series 7, η Engadget λέει ότι η γρήγορη φόρτιση είναι καλή. Χρειάστηκαν 10 λεπτά για να περάσει από το 0% στο 10%. Το 100% επιτεύχθηκε σε λιγότερο από μία ώρα με το νέο καλώδιο που παρείχε η Apple. Ο ιστότοπος επισημαίνει ότι ένα Apple Watch SE φτάνει το 60% μετά από μία ώρα φόρτισης.

Από την πλευρά του, το CNBC λέει ότι η αυτονομία είναι καλή (18 ώρες όπως οι προηγούμενες γενιές), αλλά ο ιστότοπος θα ήθελε το ρολόι να διαρκεί τουλάχιστον δύο ή και τρεις ημέρες.

«Για να το πούμε ειλικρινά, το Apple Watch Series 7 δεν μοιάζει με το είδος της γενικής αναβάθμισης που περιμέναμε από τα ρολόγια της Apple τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως μια επίκριση » .. υπογραμμίζει η CNET στη δοκιμή της σειράς Apple Watch 7. Το Verge συμμετείχε μαζί του σχετικά με το θέμα: « όλες οι νέες δυνατότητες είναι πολύ ωραίες αλλά όχι απαραίτητες. Εάν κάτι σας ενοχλεί στο τρέχον ρολόι σας, τότε προχωρήστε το αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά » .

Αγοράστε το Apple Watch Series 7...

Η Apple ξεκίνησε τις προπαραγγελίες Την περασμένη Παρασκευή για το Apple Watch Series 7. . Το ρολόι θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Οκτωβρίου με πρώτη τιμή στα 429 ευρώ.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !