Δοκιμές στο Apple Watch Series 7... καμία μεγάλη αλλαγή

0


Οι πρώτες δοκιμές του
Apple Watch Series 7 έφτασαν και όλοι συμφωνούν ότι το νέο ρολόι αντιπροσωπεύει μια αρκετά μικρή αναβάθμιση. Παρά τα σχόλια, παραμένει ένα καλό προϊόν.

Για το TechCrunch , η μεγαλύτερη οθόνη του Apple Watch Series 7 θα προσελκύσει γρήγορα περισσότερα άτομα με το μοντέλο προηγούμενης γενιάς. Αλλά ο ιστότοπος σημειώνει ότι αυτό δεν είναι μια δραστική αλλαγή. Η μεγαλύτερη οθόνη είναι σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρουσα για ορισμένα στοιχεία, όπως η πρόσβαση στο πληκτρολόγιο.

Το Verge εκτιμά επίσης τη μεγαλύτερη οθόνη, σημειώνοντας ότι είναι πιο φωτεινή. Αλλά αυτό δεν αρκεί για να δικαιολογήσει κάποιος μια αναβάθμιση από ένα Apple Watch Series 6 ή ακόμα και ένα προηγούμενο μοντέλο.

Στην κριτική του για το Apple Watch Series 7, η Engadget λέει ότι η γρήγορη φόρτιση είναι καλή. Χρειάστηκαν 10 λεπτά για να περάσει από το 0% στο 10%. Το 100% επιτεύχθηκε σε λιγότερο από μία ώρα με το νέο καλώδιο που παρείχε η Apple. Ο ιστότοπος επισημαίνει ότι ένα Apple Watch SE φτάνει το 60% μετά από μία ώρα φόρτισης.

Από την πλευρά του, το CNBC λέει ότι η αυτονομία είναι καλή (18 ώρες όπως οι προηγούμενες γενιές), αλλά ο ιστότοπος θα ήθελε το ρολόι να διαρκεί τουλάχιστον δύο ή και τρεις ημέρες.

«Για να το πούμε ειλικρινά, το Apple Watch Series 7 δεν μοιάζει με το είδος της γενικής αναβάθμισης που περιμέναμε από τα ρολόγια της Apple τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως μια επίκριση » .. υπογραμμίζει η CNET στη δοκιμή της σειράς Apple Watch 7. Το Verge συμμετείχε μαζί του σχετικά με το θέμα: « όλες οι νέες δυνατότητες είναι πολύ ωραίες αλλά όχι απαραίτητες. Εάν κάτι σας ενοχλεί στο τρέχον ρολόι σας, τότε προχωρήστε το αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά » .

Αγοράστε το Apple Watch Series 7...

Η Apple ξεκίνησε τις προπαραγγελίες Την περασμένη Παρασκευή για το Apple Watch Series 7. . Το ρολόι θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Οκτωβρίου με πρώτη τιμή στα 429 ευρώ.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !