Το WhatsApp επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο

0


Το WhatsApp
ανακοινώνει ότι η επιλογή κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο για τα αντίγραφα ασφαλείας συνομιλιών είναι πλέον διαθέσιμη. Αυτή είναι μια σταδιακή διάθεση, όπου δεν μπορούν όλοι να το εκμεταλλευτούν σήμερα.

Περισσότερη ασφάλεια για αντίγραφα ασφαλείας με το WhatsApp

Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σημαίνει ότι τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp δεν είναι αναγνώσιμα χωρίς το κλειδί κρυπτογράφησης. Οι χρήστες που επιλέγουν κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας πρέπει να καταχωρήσουν ένα 64ψήφιο κλειδί κρυπτογράφησης ή να δημιουργήσουν έναν κωδικό πρόσβασης συνδεδεμένο με αυτό το κλειδί. Αυτά τα δεδομένα θα είναι σημαντικά κατά την επαναφορά συνομιλιών σε νέα συσκευή.

Δείτε τι λέει το WhatsApp:

Αν και τα μηνύματα που στέλνετε και λαμβάνετε είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας, πολλοί άνθρωποι θέλουν επίσης να μπορούν να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών τους εάν χαθεί το τηλέφωνό τους. Από σήμερα, παρέχουμε ένα πρόσθετο και προαιρετικό επίπεδο ασφάλειας για την προστασία των αντιγράφων ασφαλείας που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive ή στο iCloud με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Καμία άλλη παγκόσμια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων αυτού του διαμετρήματος δεν προσφέρει αυτό το επίπεδο ασφάλειας για τα μηνύματα, τα μέσα, τα φωνητικά μηνύματα, τις κλήσεις βίντεο και τα αντίγραφα ασφαλείας των χρηστών.

Το WhatsApp έχει περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια μηνύματα στέλνονται καθημερινά, σύμφωνα με το messenger. Κατανοούμε γιατί η ανάπτυξη κρυπτογραφημένων αντιγράφων ασφαλείας από άκρο σε άκρο γίνεται σταδιακά. Το WhatsApp δεν αναφέρει πότε θα είναι πραγματικά προσβάσιμο στο 100% των χρηστών.

Αυτή η καινοτομία αφορά τόσο το WhatsApp στο iOS όσο και το WhatsApp στο Android. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για την εφαρμογή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !