10 συμβουλές από την Apple για το iPhone

Υπάρχουν λοιπόν 10 συμβουλές και κόλπα για να χρησιμοποιήσετε καλύτερα το iPhone σας. Ακολουθεί η λίστα με μια σύντομη περιγραφή:

  1. Εάν εισαγάγετε κατά λάθος έναν λάθος αριθμό στην εφαρμογή Αριθμομηχανή, μπορείτε να σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στο επάνω μέρος της οθόνης για να διαγράψετε τον αριθμό.
  2. Ξεκινώντας από το iOS 15, μπορείτε να καρφιτσώσετε περιεχόμενο όπως συνδέσμους ιστού σε μια συνομιλία Messages αγγίζοντας παρατεταμένα το στοιχείο που θέλετε να καρφιτσώσετε και πατώντας "Καρφίτσωμα".
  3. Για στοίβαξη γραφικών στοιχείων της αρχικής οθόνης, αγγίξτε παρατεταμένα έναν κενό χώρο στην Αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, σύρετε ένα γραφικό στοιχείο σε ένα άλλο ίδιου μεγέθους.
  4. Για να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες για προσθήκη σε άλλες εφαρμογές, αγγίξτε παρατεταμένα μια φωτογραφία μέχρι να νιώσετε ένα πάτημα, σύρετε τη φωτογραφία σε άλλο σημείο της οθόνης ενώ την κρατάτε, αγγίξτε άλλες φωτογραφίες με ένα άλλο δάχτυλο για να δημιουργήσετε μια στοίβα, μεταβείτε σε άλλη εφαρμογή ενώ κρατώντας τη στοίβα και σηκώστε το δάχτυλό σας.
  5. Για να δημιουργήσετε μια αντικατάσταση κειμένου όπως "jrv" για το "Έρχομαι! », Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και αγγίξτε Γενικά> Πληκτρολόγιο> Αντικατάσταση.
  6. Για να ανοίξετε την εφαρμογή Κάμερα χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPhone σας, σύρετε προς τα αριστερά στην οθόνη κλειδώματος.
  7. Για να σαρώσετε ένα έγγραφο στην εφαρμογή Σημειώσεις, πατήστε το κουμπί της κάμερας σε μια σημείωση, πατήστε "Σάρωση εγγράφων" και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το έγγραφο στο σκόπευτρο.
  8. Ξεκινώντας με το iOS 15, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κείμενο πραγματικού κόσμου στην εφαρμογή Κάμερα στοχεύοντας σε ένα έγγραφο ή πίνακα, πατώντας το κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία και πατώντας "Αντιγραφή".
  9. Για να μεταβείτε στην πρώτη φωτογραφία ενός άλμπουμ στην εφαρμογή Φωτογραφίες, πατήστε στο επάνω μέρος της οθόνης.
  10. Για γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση Siri και προτάσεις από την Αρχική οθόνη, σύρετε προς τα κάτω στη μέση της οθόνης.

Εάν έχετε άλλες συμβουλές ή κόλπα για το iPhone, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε στα σχόλια για να τις απολαύσουν όλοι.